رسپیناگللی مدیر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 7457 عنوان دورهمی مامانای آذر 99 | مشاهده متن کامل بحث + 529954 بازدید | 57095 پست بچه ها من سرچ کردم نبود همچین تاپیکیلطفا بیاین دور هم باشیم این شیش ماه باقی مونده رو اگرم کسی رو میشناسین تگ کنید پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99 1399/03/25 | 21:32 86 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_نهال عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14834 وزنش هم خوب بود چون من دیابتی هستم الانم نازگلم صحیح و سالم کنارمه خداروشکر اسمشم مهرسانا هس خدارو هزاران بارشکر 🙏🙏🌺🌺🌺🌺انشالا همیشه سالم و خوشبخت کنار هم باشین😍😍😘😘خیلی دوست داشتم عکسشو ببینم ولی خب متاسفانه سایت یاری نمیکنه
گل_نهال عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14834 ماماناي گل اخرين سونو رو چن هفته بايد بديم من الان ٣٦ هفته و چها روزمه اما دكترم ميگه كلا دي ... من نوبت دکترم هفته دیگه س و گفت اونموقع سونو هم برات مینویسمیعنی 38هفته و سه روز هستم اونوقتخودت بگو برات بنویسه هفته 39که رفتی
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 من نوبت دکترم هفته دیگه س و گفت اونموقع سونو هم برات مینویسم یعنی 38هفته و سه روز هستم اونوقت خودت ... چشم عزيزم حتمن زهرا جون من هموگلبين خونم همش مياد پايين فيفول ميخورم به نظرت فيفول بهتره يا قرص ديگه بخرم فشارمم هميشه پايينه با فشار كاري ندارم اما هموگلبين رو چي كار كنم دكترم اين سري رفتم نبود ماماي مطب بهم باز فيفول داد احساس ميكنم تاثير نداره کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
ضحی30 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 9893 عزيزم ميشه بدون نامه دكتر برم ؟ همينجوري خودم برم سونو انجام ميدن ؟ اره فکر کنم بشه که آزاد برات حساب میشه.
nazivareza عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 224 ماماناي گل اخرين سونو رو چن هفته بايد بديم من الان ٣٦ هفته و چها روزمه اما دكترم ميگه كلا دي ... منم هفته 36ذهستم دکتر گفت دیگه سونو نیاز نداری
نازگل_جونم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 6158 خداييش منم هنگ كردم نتونستم بفهمم🤣🤣 البته منو در حالت بچه به بغل برا اروغ گيري و نصف شب و بعد از ... وااای😆😆😆😆همونم فک کنم دس کمی از تو نداشته 😆😂 خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
گل_نهال عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14834 پستونکو امتحان نکردید. شیر که دادید سیر شد پستونک بذارید دهنش بعد دو ساعت دوباره بهش شیر بدید. من شب ... تیکر ناناز کی بودی تو 😍😍😍😍
نازگل_جونم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 6158 مرسي عزيزم اينكارا رو ميكنم اروم ميشه ميذارم سر جاش باز همون اش و همون كاسه! خودم بعد غذا زنيان و ... عزیزم وضعیت کرونا ک افتضاحه ولی خب الان واجبه چون هم خودت داری اذیت میشی هم نینی گلی پس بهتره ببری بهش بده خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 اره فکر کنم بشه که آزاد برات حساب میشه. قربوووووونت عزيزم مرسی عزیز دل 😘😘😘😘😘😘 کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
گل_نهال عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14834 چشم عزيزم حتمن زهرا جون من هموگلبين خونم همش مياد پايين فيفول ميخورم به نظرت فيفول بهتره ي ... والا دقیقا نمیدونم چی بهتره ولی بنظرم سعی کن غذاهای غنی از آهنم بخوری عدسی، اسفناج، گوشت قرمز
ضحی30 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 9893 چشم عزيزم حتمن زهرا جون من هموگلبين خونم همش مياد پايين فيفول ميخورم به نظرت فيفول بهتره ي ... منم فیفول میخورم. چندتا میخوری؟ به من که گفته روزی ۲ تا بخورم
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 منم هفته 36ذهستم دکتر گفت دیگه سونو نیاز نداری منم چن بار بهش گفتم عزیزم میگه وقتی همه چی اوکی هست نیاز نیست اما به قول زهرا جون هفته بالاتر بره باز بهش میگم کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
گل_نهال عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14834 خوشبحالتون نی نی هاتون دنیااومدن... منم ان شاء الله یه هفته دیگه دارم هممون که بدنیا نیاوردیم تا بهمن هم زایمانهای این تاپیک برقراره😜😜😜
نازگل_جونم عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 6158 منم باید بگیرم شیر خشکم باید شروع کنم ظاهرا امشب اصلا نخوابید کلا چسبیده ب سینه تا میذ ... گرسنشه عزیزم بهش شیر خشک بده خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 والا دقیقا نمیدونم چی بهتره ولی بنظرم سعی کن غذاهای غنی از آهنم بخوری عدسی، اسفناج، گو ... چشم عزیز دلم عدسی نمیتونم بخورم اذیت میشم اما اسفناج و گوشت رو میخورم عزیزم کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام