2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 529954 بازدید | 57095 پست
دوستان گل 🌹 میشه بگین غیرگوشت ومرغ که گرونه 😂 چیابخورم نی نی این هفته های آخرکپلی بشه البته به نظر ...

بستنی 

تخم مرغ عزیزم 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم والا دکتر گفته خوبه دیگه    منکه انقدر از دیشب ناراحتم  مخصوصا این ...

بیشتر مادرا تو بچه اول از این ناراحتیا دارن.مامانم سر برادرزادم که ماه اول وزنش اومد پایین و وزن نگرفت چشمش ترسیده بود یه ذره دخترم گریه میکرد میگفت بچه گشنه هست یا شیرت کمه.غصه که نداره عزیزم فوقش دو وعده اضافه شیر خشک میدی. تنشون سلامت باشه ایشالا

دوستان گل 🌹 میشه بگین غیرگوشت ومرغ که گرونه 😂 چیابخورم نی نی این هفته های آخرکپلی بشه البته به نظر ...

میگن بستنی و دلستر و تخم مرغم خوبه

امروز یکی از بچه ها هم میگفت خامه و کره هم خوبه

ولی خب خواهر اینام گرونه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
وای خدای من ماشاالله دست دخمل جیگرررونگاه خداحفظش کنه فندق خانوم رو🥰

عزیزمی خانومی 

ممنون 

همچنین گل دخمل خودت💖😍😘

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
بهترین راهش پستونکه

آره بخدا 

من نمیدونم چرا بعضی مادرا اینقدر مقاومت میکنن که پستونک ندن

دکتر نهال میگفت بچه علاقه به مکیدن داره 

حجم معدشو که نمیدونه بگه خب سیر شدم دیگه نخورم 

همش میخاد مک بزنه 

اینجوری میشه که هم بالا میاره، هم نمیتونه خوب هضم کنه و.... 

امروز که رفته بودم دکتر هم یکم ورم کرده بودم هم تو یه هفته دو کیلو وزن اضافه کرده بودم هم فشارم بالا بود ۱۴ بود پنج بار فشارمو گرفت پایین نیومد تا حالا از ۱۱ بالاتر نرفته بود فرستاد آزمایش دفع پروتئین اورژانسی بدم آزمایشم مشکلی نداشت ولی گفت حواست به فشارت باشه

حلیم

گندم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
سخت نبود چون وزنش بالا؟؟آخه بچه منم شنبه سونو دارم ۳۶۰۰بود میترسم خیلی سخت کنه زایمانمو

والا راستشو بگم سخت ک بود خیلی ولی واقعا اون لحظه ای ک بچه میاد همه دردا فراموش میشه،دردای بخیه رو هم میشه با شیاف تحمل کرد

وقتی دمنوشو خوردم یه حرکتایی زد دیگه خییییلی شیرازی وااار خوابید😑واااای خدایا یعنی میشه من زودتر از ...

عجلت واسه چیه؟؟؟

هر یه روزی که بچه داخل رحم مادر هست برابره با یه هفته بیرون بودنش

بذار کامل بشه،سلامت دنیا بیاد دیرو زود داره سوخت و سوز نداره

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
امروز که رفته بودم دکتر هم یکم ورم کرده بودم هم تو یه هفته دو کیلو وزن اضافه کرده بودم هم فشارم بالا ...

خیار خیلی خوبه واسه پایین اومدن فشار