2821
2789
عنوان

سزارين

211 بازدید | 33 پست

امروز صبح سزارين شدم خدارو شكر خوب بود ولي خانوما درد داره جاي بخيه من واقعا دارم اذيت ميشم پمپ دردم دارم شيافم زدم ولي راه رفتن واقعا مشكله من دارم ميميرم خدايا كي خوب ميشم عجيبه دردش عجييييييب راه رفتن واااااي 

نميخوام بترسونمتون اصلا هر كي يجوره واقعا ببخشيد

ولي ميشه بگيد چند روز اين درد مزخرف ادامه داره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکم صبر داشته باش عزیزم 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

والا نمیدونم چرا درد داری .من ثانیه ای درد نکشیدم .پمپ ددرد داشتم .عصری عمل شدم فردا صبحش بلندم کردن خودم راه رفتم دیگه

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
مبارک باشه عزیزم ولی خدایی قبول دارین درد طبیعیو بکشی یهو بعدش دیگه راحت شی بهتره 

نه قبول ندارم ب شخصه ...سزارین شدم بدون ثانیه ای درد از ۱۲ ساعت بعدش راحت راه رفتم و دوروز بعدش تمام کارامو خودم کردم

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
2790
2823
2791
2779
2792