2821
2789
عنوان

سزارين

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست
مبارک باشه عزیزم ولی خدایی قبول دارین درد طبیعیو بکشی یهو بعدش دیگه راحت شی بهتره 

اره بخدااااا.

من هرکی بهم میگفت طبیعی بهتره میگفتم برو بابا 

بلانسبت جون سگ میخواد

ولی الان ک سزارین شدم و دو هفته ام گذشته مثل چی پشیمونم

خیلیییییی عذاب اورو دردناک بود

هنوزم درد دارم

سردرد بعد از زایمان تا  ۵ روز مدام

کمر درد وحشتناک

درد بخیه و سوزش وحشتناک

هزاااااار تا عوارض داشته تا الان برام😢😢

مبارک باشه عزیزم ولی خدایی قبول دارین درد طبیعیو بکشی یهو بعدش دیگه راحت شی بهتره 

ببین طبقه تحقیقاته من اگه خوش زا باشی چه سزارین چه طبیعی هر دورو خیلی راحت پشت سر می ذاری برعکسم باشید هر دوتاش برات سخته 

من خودم الان ۶ ماهه سزارین شدم واقعا بهترین زایمان ممکنو داشتم 

دوستی داشتم اولی رو طبیعی اورد خیلی ناراضی بود دومی رو سرارین شد ناراضی تر ، واقعا به بدن ربط داره

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره بخدااااا. من هرکی بهم میگفت طبیعی بهتره میگفتم برو بابا  بلانسبت جون سگ میخواد ولی الان ...

من با اینکه خیلی آدم لوس و نازک نارنجی ای هستم 😅

طرفدار سرسخت طبیعیم

بنظرم اون حسی که بعد از بدنیا اومدن بچه با هوشیاری کامل بغلش میکنی و حسش میکنی و البته همسرتم بالاسرت وایساده رو با هیچی نمیشه عوض کرد

بعدم الان تمام دنیا انتخاب اولشون طبیعیه 

معروف ترین خانما بچه هاشونو طبیعی دنیا میارن

یعنی امکان سز ندارن

ولی خب باید آمادگی ذهنی و جسمیه قبلشو داشته باشی 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
من با اینکه خیلی آدم لوس و نازک نارنجی ای هستم 😅 طرفدار سرسخت طبیعیم بنظرم اون حسی که بعد از بدنی ...

من آستانه دردم خیییللللللی پایینه

رو حساب تعریف دیگران از دردناک بودن طبیعی و بی درد بودن سزارین،سزارین رو انتخاب کردم

ولی واقعااااا دردای وحستناک تر از طبیعی کشیدم

تا روز دهم نمیتونستم پنج دقیقه بیشتر راه برم

اونم تازه دولا دولا راه میرفتم ب زور

باز یکم بعد از کشیدن بخیه بهتر شدم

کلا کب هیچچچچ کس پیشنهاد نمیکنم سزارینو

مخصوصا بابت زشت شدن جای عمل😢😢😢

2790
2823
2791
2779
2792