2821
2789
عنوان

سزارين

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قدم نورسیده مبارک ....واسه منم دعاکن خدا مامانم کنه و درد زایمان را به زودی تجربه کنم ...دعاکن داروهای ای وی اف خیلی خوب بهم اثرکنه و تخمکهای سالم و بالغی داشته باشم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

سزارین ب بدن ...دست دکتر و بیمارستانت خیلی ربط داره

که درد بکشی یا نه

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
قدم نورسیده مبارک ....واسه منم دعاکن خدا مامانم کنه و درد زایمان را به زودی تجربه کنم ...دعاکن داروه ...

برات صلوات میگم ..چون ی روزی منم ارزوم مادرشدن بود

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
از ترس الان خواب نمیرم

من ثانیه ای درد نداشتم پمپ دردم نداشتم دکتر بیهوشی اتاق عمل گفت با اپیدورال اصلا لازمت نمیشه درستم گفت، اصلا درد نداشتم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

عزیزم منم دو هفته پیش سزارین شدم

انقد درد داشتم ک نگو

همه اونایی ک با من زایمان کردن راه میرفتن

من حتی نمیتونستم از تخت بیام پایین

نفسم میگرفت

پاهامو نمیتونستم رو زمین بزارم

نمیتونستم صاف شم از درد و سوزشی ک اصلاااااا قابل توصیف نیست

اصلانمیتونم بگم دردم چجوری بود ولی دوس داشتم بمیرم

فکر میکردم دیگه خوب نمیشم و دیگ نمیتونم راه برم

همه پرستارا میومدن میگفتن راه برو

ولی من تا دستشویی ب زوووووور میرفتم

مردمو زنده شدم

مخصوصاااااا با اون فشارایی ک شکممو میدادن😢😢😢😢

هر نوع مسکنی هم میزدن فایده نداشت

سوزشو درد با هم بود

اووووووفففففف هیچوقت برنگرده اون روزاااا😢

ایشالا بهتر میشی تا چند روز دیگه

آخه من یه بار اپیدورال شدم تا ۹ماه کمر درد شدید داشتم

ببین سعی کم بهترین بیمارستان بری خیلی موثره

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
2790
2823
2791
2779
2792