2777
2789
با گوش،پاک کن روغن کردم داخل مقعدش یه ذره اصلا اثر نکرده

نه اینجوری نه ...

دستکش دستت کن دستکش تمیز ک یوقت خدایی نکرده عفونت نکنه هرروز یکم انگشتت رو خیلی خیلی کم ببر داخل مقعدش ب اندازه ی نوک انگشت اینجوری راحت تر مدفوع میکنه ولی درکل راه اساسی باید پیدا کنی ببرش دکتر

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فردا ببرمش بیمارستان مفید کودکان؟

آره ببرش فقط بخاطر کرونا خیلی رعایت کن و اصلا نزدیک کسی نرو

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
باباشکم بچه همینه یباراسهال یبارسفت بخصوص این اوایلش...کارخطرناک نکن درکل خوب میشه

آخه بخواد همش زور بزنه خیلی بده که

ممنونم خانمی مرسی

فدات

یکم پاهاش جمع کن سمت شکمش اینم ورزش خوبیه..البته خیلی آروم اینکاروکن...به لگنش آسیب نزنی

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
لعنت به کرونا که آدم میترسه یه خرابشده بره

آره بابا مخصوصا بیمارستان ک همه مریضن خیلی بدتر

اگه میشد خودت میرفتی مطب یه دکتر میگفتی راه حل میداد خیلی خوب بود بچت رو نمیبردی

یکم پاهاش جمع کن سمت شکمش اینم ورزش خوبیه..البته خیلی آروم اینکاروکن...به لگنش آسیب نزنی

به خدا اینم کردم حالت دوچرخه هم زدم براش همونه که همونه همش زور قرمز شدن افتضاح

به خدا اینم کردم حالت دوچرخه هم زدم براش همونه که همونه همش زور قرمز شدن افتضاح

ازکی کارنکرده؟

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
کار میکنه هرروز سه چهار بار ولی کل روز درحال زور زدنه افتضاح 

اون ازکولیکش عزیزم😐