2777
2789
عنوان

مادر ساده

205 بازدید | 14 پست

هر جا میره یه حرفی میزنه دیگه نمیشه جمع کرد اخه این زن نزدیک ۶۰ سالشه ،من خجالت میکشم از دستش آلو توی دهنش خیس نمیشه

امروز میگه رفته خونه عموم ،بابام بزور میبرتش معلوم نیست چی گفته اونا هم میرن حالا میگن به همه،فکر کن مورد بودن یروز رفته بود به اونیکی عموم گفته بود دخترای من خرابن از توی خیابونا نمیشه جمع کرد خیلی بیشعورهه نمیبخشمش

آبرو نداره اصلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من درکت میکنم وقتی مادرت بهت تهمت خرابیه میزنه چه حسیه...

فک کن برای یه ابرو برداشتن اونموقع ها میگفت خرابی

الان خواهرم سفر میر تنهای توی عروسی مختلط۰۰ لختی میپوشه ولی چیزی نمیگه بهش

فک کن برای یه ابرو برداشتن اونموقع ها میگفت خرابیالان خواهرم سفر میر تنهای توی عروسی مختلط۰۰ لختی می ...

اره عزیزم تک تک کلماتتو با تمام سلولای بدنم درک میکنم...

منم مث خودتم ۳۳ سالمه تموم زندگیم جون کندم تو خونش خرج کردم از کابینت و پرده و میز تلوزیون و دو دست مبل و و و تا مسافرتای دور ایران هرجا که تو توانم بود میبردمش...بهم گفت تو خرابی تو میری میدی پول در میاری... بعد خواهرم که ۲۴ سالشه و اصلا حتی احترامم بهش نمیذاره براش جون میده عین کنیز کاراشو میکنه براش غذا میپزه من اگه خودم چیزی درست نکنم اونم با پول خودم تازه... گرسنه میمونم🙂 من جرات نداشتم با دوست دختر ارتباط داشته باشم همین الان دوستی ندارم چون از بچگیم نمیذاشت ولی خواهرم با دوستای پسر و دخترش سفرای خارجی میره...🙂 من از خدا خواستم جوابشو بده

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم 🐕🐶 گیاهخوار 🥗🥦🌽

روانشناس لازمه گناه داره

عزیز مادر من از مادر ایشونم بدتره باعث شد با کاراش با خیانتاش پدرم خودکشی کنه...ولی زیر بار نمیره که بیماره باید بره پیش دکتر به من میگه تو مشکل اعصاب داری تو روانیی

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم 🐕🐶 گیاهخوار 🥗🥦🌽

فک کنم شیزوفرنی داره خیلی وضعش داغونه همون هم بابام

عزیزم نه اون بیماری جدا این مورد شکست عاطفی در دوران کودکی داشته من بچه خواهرم شیزوفرنی داره فقط تو خودشه میگه یکی مثل زنبور تو گوشم صدا می کنه

عزیز مادر من از مادر ایشونم بدتره باعث شد با کاراش با خیانتاش پدرم خودکشی کنه...ولی زیر بار نمیره که ...

بابای من این بلا رو سرش آورده اصلا انگار بچه بابامه هر چی بگه انجام میده یه حرفایی میزنه بخدا دوست ندارم توی فامیلا در بیام

بابای من این بلا رو سرش آورده اصلا انگار بچه بابامه هر چی بگه انجام میده یه حرفایی میزنه بخدا دوست ن ...

اره میفهممت...من که ۷ ساله با کل فامیل قطع ارتباطم

فکر میکنه بقیه زیر نظرش دارن ،دارن راجع بهش حرف میزنن

من راهکارسو بهت گفتم خودتم برو شکست قلبتو نادیده نگیر اگه میخای شبیه این ادما نشی اگه کسی بود به این هام راهنمایی می کرد اینجوری نمی شدن پزشک انلاین هست تمرکزت بزار رو حل مشکلت منم دعا کن