2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من برای دخترم ک 2سالش بود میذاشتم بچه شما خیلی کوچیکه توی نت سرچ کن راه حل دیگه ای پیدا کن

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
همه رو امتحان کردم ماساژ دادن روغن زدن به سختی با زور و فشار پی پی میکنه دلم کباب میشه میترسم روده ا ...

اگه خیلی خیلی اذیته خودت با انگشت کوچیکت سعی کن یکم مقعدش رو باز کنی نه اینکه دردش بگیره هاااااااا یواش یواش ...

خیلی تاثیر داره

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
اگه خیلی خیلی اذیته خودت با انگشت کوچیکت سعی کن یکم مقعدش رو باز کنی نه اینکه دردش بگیره هاااااااا ی ...

جای اینکااامیتونه به گوش پاک کن بکم روغن زیتون بزنه به معقدش بماله تحریک بشه رودش

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
اگه خیلی خیلی اذیته خودت با انگشت کوچیکت سعی کن یکم مقعدش رو باز کنی نه اینکه دردش بگیره هاااااااا ی ...

با گوش،پاک کن روغن کردم داخل مقعدش یه ذره اصلا اثر نکرده

روده اش نترکه همش درحال زور زدنه 

خب اذیت ک میشه . دختر منم از 2سالگی یبوست داره همش باید دارو بخوره ک اونم معده اش رو داغون میکنه

یکم با انگشت مقعدش رو شل کن

جای اینکااامیتونه به گوش پاک کن بکم روغن زیتون بزنه به معقدش بماله تحریک بشه رودش

میگه اینم تاثیر نداشته

میگه اینم تاثیر نداشته

باباشکم بچه همینه یباراسهال یبارسفت بخصوص این اوایلش...کارخطرناک نکن درکل خوب میشه

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|