بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من برای دخترم ک 2سالش بود میذاشتم بچه شما خیلی کوچیکه توی نت سرچ کن راه حل دیگه ای پیدا کن
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
همه رو امتحان کردم ماساژ دادن روغن زدن به سختی با زور و فشار پی پی میکنه دلم کباب میشه میترسم روده ا ...
اگه خیلی خیلی اذیته خودت با انگشت کوچیکت سعی کن یکم مقعدش رو باز کنی نه اینکه دردش بگیره هاااااااا یواش یواش ...
خیلی تاثیر داره
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
خب اذیت ک میشه . دختر منم از 2سالگی یبوست داره همش باید دارو بخوره ک اونم معده اش رو داغون میکنه
یکم با انگشت مقعدش رو شل کن
جای اینکااامیتونه به گوش پاک کن بکم روغن زیتون بزنه به معقدش بماله تحریک بشه رودش
میگه اینم تاثیر نداشته