2777
2789
خیرسرم بچه دومه اولی اینطوری نبود اصلا🙄🙄🙄

عیب نداره بچه هااااهمینن نمیشه گفت همه یکین..ولی بیشتربچه هااعلامت بچه دومی شمارودارن...

جفت بچه های من که اینجوزی بودن😑

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عیب نداره بچه هااااهمینن نمیشه گفت همه یکین..ولی بیشتربچه هااعلامت بچه دومی شمارودارن... جفت بچه ها ...

خدا بچه هات حفظ کنه عزیزم به خدا این زور میزنه منم کاری ازم بر نمیاد جزگریه

رفلاکس داره از دهن از بینی بالا میاره😔😔😔  

لبنیات نخوور...بردیش متخصص اطفال بهش داروبده؟؟

اگرببریش خودش برای کولیکشم دارومیده هم ریفلاکسش 

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
خدا بچه هات حفظ کنه عزیزم به خدا این زور میزنه منم کاری ازم بر نمیاد جزگریه

قررربانت💜

برای کولیکش زورزدنش قرمزشدن بخودش پیچدنش...هیچیم نیس ناراحتی نداره...

همون کارایی که گفتم بکن

لبنیات نخوور...بردیش متخصص اطفال بهش داروبده؟؟ اگرببریش خودش برای کولیکشم دارومیده هم ریفلاکسش  ...

بردمش فقط برای رفلاکس گفت شربت کولیک از بده این زور زدن دوروزه شروع شده

لبنیات نخوور...بردیش متخصص اطفال بهش داروبده؟؟ اگرببریش خودش برای کولیکشم دارومیده هم ریفلاکسش  ...

نه لبنیات نه دلستر نوشابه نه برنج هیچی نمیخورم رازیانه دم میکنم با نبات میخورم ولی این باز نفخ داره حتی حبوبات هم نمیخورم

بردمش فقط برای رفلاکس گفت شربت کولیک از بده این زور زدن دوروزه شروع شده

رفلاکس داروش فرق داره کولیکم که یه قطره روش نوشته عصاره رازیانه....

ریفلاکس ترش کردن معده  بچه...

کولیکم دلدربادپیچیدم توشکم بچه....

نه لبنیات نه دلستر نوشابه نه برنج هیچی نمیخورم رازیانه دم میکنم با نبات میخورم ولی این باز نفخ داره ...

توهمینجوری مراعت کنکارخوبی میکنی...

این مرحله بایدبگذرونن بخوای نخوای....داروهای رژیم توبباعث میشه دردشون کمتربشه...

ولی ازبین نمیبره تاماهشون بره بالاخوب بشن

من فکرکردم یبوست داره بله زور زدن و زیاد خستگی در اوردن علائم کولیک قطره کولیز باید بدی

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣