2777
2789
خب چکار کنم براش

معمولابچه هاکولیک تا3ماهگی دارن بعدخوب میشن..علامتشم قرمزشدن زورزدنه...دلدرداره گلم...

خودتوکه اصلاااچیزای ک باددارم نفاخ نخورحتی نوشابه....

بعدهرغداخوردنت یکم عرق نعنااابخورخودت...

برای بچه هم بایدبری داروخونه قطره کولیک بخری نیم سی سی بدی 1سی سی چون کوچیکه فعلا

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
خب چکار کنم براش

خودتم بزن گوگل بخوون .....یه سرم ببرش متخصص اطفال درکل همینومیگه..ولی نخواسیم بری همین قطره بخربده هیچ ضرریم نداره مطمن باش

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتم بزن گوگل بخوون .....یه سرم ببرش متخصص اطفال درکل همینومیگه..ولی نخواسیم بری همین قطره بخربده ه ...

یعنی به خاطر کولیک انقدر درد میکشه خیلی باد شکم داره خیلی نفاخ نمیخورم نمیدونم از چیه 

خودت غذاهای ملین بخور و روغن زیتون. یک کم با کره یا روغن زیتون مقعدی رو چرب کن. بیمارستان واسه چی؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
یعنی به خاطر کولیک انقدر درد میکشه خیلی باد شکم داره خیلی نفاخ نمیخورم نمیدونم از چیه 

بله عزیزم گفتم بزن گوگل کولیک بچه روجستجوکن خودت متوجه میشی عزیزم...بیشتربچه هادارن....توهرغذایی میخوری بلاخره میره توشیرت برای اون دلدرمیاره تامعدش ببعدهاااسازگاربشه

خودت غذاهای ملین بخور و روغن زیتون. یک کم با کره یا روغن زیتون مقعدی رو چرب کن. بیمارستان واسه چی؟

به خاطر زور زدنش میترسم نکنه روده اش مشکل داره گفتم ببرم بیمارستان چک کنن

نه نبر تو اوضاع. تغذیه خودتو اصلاح کن.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
ازت ممنونم عزیزم خیرببینی شرمنده وقتت گرفتم

خواهش میکنم..والاحق  داری نگران باشی تجربه اولته...ولی انقداسترس نگرانی نداره گلم..همه بچه هاااهمینجورین تایکم تجربه خودت بدست بیاری همه  چی برات عادی میشه

خیلی اذیت میشه همش زور میزنه 

بچه خواهر منم اونطوری بود  آبجیم گلیسیرین و ک میزد فوری بچه دسشوییشو میکرد طوری که وقتی یبوست میشد خودش به آبجیم میگف از اون بزن 

خواهر من گلیسیرین و میزد و از شیافش استفاده نمیکرد

نههه😂😂😂نبریش بهت میخندن میگن بدوووبروخونت 😉

الکی نبررتواین اوضاع...

درضمن ریفلاکسم خیلی بچه هادارن این بعدن خودش نشونومیده یکم ماهش بره بالادربتره اونم بخون بعدن بهش برخوردی نگران نشی که ازچیه

بچه خواهر منم اونطوری بود  آبجیم گلیسیرین و ک میزد فوری بچه دسشوییشو میکرد طوری که وقتی یبوست م ...

این دستشویی میکنه روزی سه چهاربار پی پی داره ولی کل روز درحال زور زدنه