2777
2789
تو کنسرتش واضح گفته یه دختره زیر 18 سال بیاد پیشم 

چیز عجیبی نگفت

وقتی ازدواج زیر ۱۸ سال قانونیه

چرا اون اتفاق قانونی نباشه

بزور که نگرفت

فقط گفت هرکی دوس داره بیاد

I am a queen because I have a cute mad king

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مخالف نیستم ولی دلم خاست ریپلای کنم😂😂 منم دلم میگیره اهنگاشو گوش میکنم کلی میخدندم به پاریزیت های ...

😂😂

اهوم😃

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
معنیش چیه؟من کلا تو اینجور چیزا اکبندم..😂😓😓

اهنگشو گوش نکردی میگه بیا من فشار میدم تو بیا اینمو بخور 😒

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
اولا خیلی دوسش داشتم ولی بعدش نه.خیلی بد شد.طرفداراش رو هم درک نمیکنم

یه تیپ خاصین طرفداراش که دبدمشون از نزدیک...اکثر نوجوون هایی هستند با یه مسائل و ویژگی های خاص

واقعا ادم می بینتشون دلش می سوزه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چیز عجیبی نگفت وقتی ازدواج زیر ۱۸ سال قانونیه چرا اون اتفاق قانونی نباشه بزور که نگرفت فقط گفت ه ...

بدتم نمیادا

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
یه تیپ خاصین طرفداراش که دبدمشون از نزدیک...اکثر نوجوون هایی هستند با یه مسائل و ویژگی های خاص واقع ...

اره واقعا.نمیدونم دوره اینجوره یا به تربیت خانواده برمیگرده.زمان ما یه چیزایی رو لازم نبود کسی حالیمون کنه ولی الان عوض شده.ادم میترسه

من همین یه دونه ام!
خخ بزنم نفت دربیادش رومخه .یکم حیا بخرج میدادی .میریم تو کوچه بچه هامیخونن هی بزنم نفت دربیاد پنچر ش ...

وای دختر من نزدیک چهارسالشه از تو گوشی دایش شنیده همش میاد خونه میخونه هی میگ بیا بریم پارتی کنیم بعد بزنم نفت دربیاد

بیا بریم کفتر بازی که من دوست دارم کفتر زیاد

تو بگو با یه بار شنیدن چ جوری حفظ شدی بلا‌..هرچی هم من و باباش تذکر میدیم نخون باز می بینم هی باخودش تکرار میکنه بعد میاد میگ مامان بزنم نفت درمیادو دانلود کن

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
تو کنسرتش واضح گفته یه دختره زیر 18 سال بیاد پیشم  

من یه بار ویدیوی حرفاشو تو کنسرت گرجستان شنیدم اصلا عوقم گرفت

من واقعا اصلا کار ندارم به اهنگاش، اصلا همین ادبیات معمولیش...هر باری که دهنشو باز میکنه اون چیزی که بیرون میاد به قدری تهوع آوره که باور کردنی نیست

بعد یه سری دختر اونجا براش دست می زدن، واقعا ادم می موند

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چیز عجیبی نگفت وقتی ازدواج زیر ۱۸ سال قانونیه چرا اون اتفاق قانونی نباشه بزور که نگرفت فقط گفت ه ...

جاابه که به هر طریقی میخواین هرزه بازیاشو توجیه کنین !

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

خدایی حرفش بد بوده یعنی چی یه دختر بیاد پیشم😓😳

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز