2777
2789

صداش خوب بود ولی بیراهه رفت ، خدا هدایتش کنه تا بیشتر از این جوونا رو به فساد و فحشا تشویق نکنه

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صداش واقعا قشنگه اما آهنگهاشو نمی پسندم ...راجع ب طرفدارشم نظری ندارم چون سلیقه ای هست هرکی یه جور اهنگ می پسنده ولی خوب بدآموزی داره دیگه برا نوجوونا

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خخ بزنم نفت دربیادش رومخه .یکم حیا بخرج میدادی .میریم تو کوچه بچه هامیخونن هی بزنم نفت دربیاد پنچر ش ...

معنیش چیه؟من کلا تو اینجور چیزا اکبندم..😂😓😓

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

تتلو واقعا  اگ حمایت میشد جز بهترین های موسیقی ما میشد با آهنگ های پربار....اما متاسفانه طرد شد اونم ک کلا زد به سیم آخر

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
حرف حقو میزنه ولی خو یکم بی ادبه کلا دوسش دارم همین الان بگم اونایی ک مخالف نظرمنن ریپلای نزنن حوصل ...

مخالف نیستم ولی دلم خاست ریپلای کنم😂😂

منم دلم میگیره اهنگاشو گوش میکنم کلی میخدندم به پاریزیت هایی که وسطش میگه

خودش که انگل اجتماعه طرفداراشم...تو یه کلمه نمی تونم توصیف کنم، ولی دلم براشون می سوزه

تو کنسرتش واضح گفته یه دختره زیر 18 سال بیاد پیشم 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

اوایل عالی بود ولی الان یه جوری شده

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂