2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا ازش خوشم میومد الان حالم بهم میخوره

صداش ولی خوبه

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

خودش بی شخصیت. نظر منه. بقیشو اصلا نظری نمیدم ک شر نشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نظر هر کسی محترمع 

قرار نیست عقیدع هامون راجب ی نفرو تو مغز کسی فرو کنیم 

هر ادمی اینقد درک دارع کع تشخیص بدع

قطعا ی چیزی میبینن کع طرفدارش میشن 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خخ بزنم نفت دربیادش رومخه .یکم حیا بخرج میدادی .میریم تو کوچه بچه هامیخونن هی بزنم نفت دربیاد پنچر شی کوفت شی 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

دید من نسبت بهش اینه 👈  

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

حرف حقو میزنه ولی خو یکم بی ادبه کلا دوسش دارم

همین الان بگم اونایی ک مخالف نظرمنن ریپلای نزنن حوصله ندارم 

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز