2777
2789
من یه بار ویدیوی حرفاشو تو کنسترت گرجستان شنیدم اصلا عقم گرفت من واقعا اصلا کار ندارم به اهنگاش، اص ...

به نظر من لیاقت طرفداراش همون فحش هایی هست که ازش میشنون 😊

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من ۲۹ سالمه متاهلم😕

میگه یه دختر بیاد باهام بخوابه این کجاش خوبه .اونم با بچه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
اهنگشو گوش نکردی میگه بیا من فشار میدم تو بیا اینمو بخور 😒

واااای دوروووغ؟

چه بی حیا😳😳😳

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
میگه یه دختر بیاد باهام بخوابه این کجاش خوبه .اونم با بچه

تو ایران زندگی کرده و تربیت شده.  همونجا که دختر ۱۵ ساله شوهر میکنه همخواب مرد ۲۰ سال بزرگتر از خودش میشع اونم ب صورت شرعی 

به نظر من لیاقت طرفداراش همون فحش هایی هست که ازش میشنون 😊

اره دقیقا نکته اینجاست حتی احترام طرفداری خودشم نگه نمی داره بارها به خود اوناهم توهین کرده

نمی دونم واقعا چی به سرمون اومده؟

یه زمانی خلاف سنگین جوونا گوش دادن به اهنگای قدیمی ساسی مانکن و تهی و اینا بود و سیخ سیخ کردن مو و چارتا اصطلاح رپی بود

الان طرف از هر کثافت کاری حرف بزنه همچنان یه عده غش و ضعف میرن براش😐

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خب هرزه هست که هست مگه بقیه خواننده ها و بازیگرا و فوتبالیستا همه پاکن

پاک هم که نباشن زبونشون هرز نیست که 

درضمن هرزه بازباشون برا خودشونه نه جلو جامعه😓

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
خب هرزه هست که هست مگه بقیه خواننده ها و بازیگرا و فوتبالیستا همه پاکن

این علنی هر غلطی میکنه و یه جورایی داره به مصرف مشروب و مواد مخدر و هرزه بازی و تن فروشی تشویق میکنه ،بقیه هر غلطی میکنن تو خلوت خودشونه یا زیاد سر و صدا نمیکنه .

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

پاک هم که نباشن زبونشون هرز نیست که  درضمن هرزه بازباشون برا خودشونه نه جلو جامعه😓

سلیقه ها متفاوته

تنها چیزی که برای من مهمه

اینه که با اهنگاش شاد میشم لذت میبرم میرقصم

وقتی میخونم اهنگاشو کیف میکنم

همین

I am a queen because I have a cute mad king
پاک هم که نباشن زبونشون هرز نیست که  درضمن هرزه بازباشون برا خودشونه نه جلو جامعه😓

هرچی باشن نمیان اهنگ مستهجن بسازن بچه ها دانلود کنن گوش بدن چشو گوششون باز شه 

مایه فساده

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
این علنی هر غلطی میکنه و یه جورایی داره به مصرف مشروب و مواد مخدر و هرزه بازی و تن فروشی تشویق میکنه ...

ای کاش همه چی علنی بود نه پشت صحنه

بیخیال عزیزم سلیقه ها متفاوته

برای من لذت بردن از اهنگاش مهمه‌شادم میکنه وقتی میخونم میگوشم میرقصم با اهنگاش

I am a queen because I have a cute mad king
تو ایران زندگی کرده و تربیت شده.  همونجا که دختر ۱۵ ساله شوهر میکنه همخواب مرد ۲۰ سال بزرگتر از ...

تو اینی که میگی دو نفر با هم ازدواج میکنن وتمام نه اینکه مثل تتلو هرزه به هر کسی رسیدن رابطه برقرار کنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز