2777
2789
این علنی هر غلطی میکنه و یه جورایی داره به مصرف مشروب و مواد مخدر و هرزه بازی و تن فروشی تشویق میکنه ...

میدونن که چ تاثیری میتونه رو مغز جوونا بزاره برای همون رئیسی وقتی بهش نیاز داشت با افتخار کنارش نشستو باهاش مصاحبه کرد.  یکم بهش بها میدادن میزاشتن پیشرفت کنه . بقیه جوونامونم وضعیتشون همینه عقده ای و سرخورده شدن از هدفشون دور شدن  این اومده اینجوری تلافی کنه  من تاییدش نمیکنم اما بهش کمی حق میدم  حیف شد استعدادش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو اینی که میگی دو نفر با هم ازدواج میکنن وتمام نه اینکه مثل تتلو هرزه به هر کسی رسیدن رابطه برقرار ...

اونم زور نمیکنه. دخترا با میل خودشون میرن. اما تواین ازدواجا خیلیاش تحمیلیه 

اونم ک شما میگی تمام . به نظرم تازه اول بدبختی های یه دختر بچه اس 

اره دقیقا نکته اینجاست حتی احترام طرفداری خودشم نگه نمی داره بارها به خود اوناهم توهین کرده نمی دون ...

بله متاسفانه ! فکر میکنن مرگ فقط برای همسایه است ، نمیدونن دودش تو چشم خودشونم میره ...

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

ای کاش همه چی علنی بود نه پشت صحنه بیخیال عزیزم سلیقه ها متفاوته برای من لذت بردن از اهنگاش مهم ...

همه چیز علنی بود؟؟ عجیبه واقعا !!!!!

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

سلیقه مردم متاسفانه به طرز چشمگیری افت کرده

نمونه ش همین تعداد بالای فالوورای تتلو

به طرفداراش توهین میکنه انگار نه انگار فالوراش بیشتر میشن کمتر نه

به زن توهین میکنه همینطور

درخواست غیراخلاقی داره ملت بدشون نمیاد که هیچ متاسفانه توجیه  و طرفداریشم میکنن

فقط  امیدوارم که این شخص که همه جوره بداموزیهای زیادی هم از قضامیتونه داشته باشه برای نسل نوجوون و جوونمون زودتر از این فضای مجازی بیدروپیکر جمع بشه

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

همه چیز علنی بود؟؟ عجیبه واقعا !!!!!

بیخیال منظورمو بد متوجه شدی

یکی از دوستام بخاطر‌اینکه گفت عاشق تتلو ام کاربریش مسدود شد

واسمن گزارش نزن مسدودم نکن😂😂😂

I am a queen because I have a cute mad king
میدونن که چ تاثیری میتونه رو مغز جوونا بزاره برای همون رئیسی وقتی بهش نیاز داشت با افتخار کنارش نشست ...

مگه هر کسی با مشکل مواجه بشه باید اینجوری رد بده و هر کار خواست علنی بکنه ؟؟ این شخص بیماره باید درمان بشه ، این کاراش عادی نیست .

اون چیزی هم که اول کامنتتون گفتین یه شایعه است ، تتلو خودش خواست با ایشون دیدار کنه

اونم زور نمیکنه. دخترا با میل خودشون میرن. اما تواین ازدواجا خیلیاش تحمیلیه  اونم ک شما میگ ...

اکثرشون با توجه به عرف منطقه شون تو سن کم ازدواج میکنن یعنی اگه تو اون سن اردواج نکنن سر خورده میشن ، من تایید نمیکنم ولی هست ، واکثرا هم به میل خودشونه .

تتلو که هر روز با این و اونه رو نمیشه با یه زن و شوهر متعهد مقایسه اش کرد هر چند که سن کم ازدواج کرده باشن 

بیخیال منظورمو بد متوجه شدی یکی از دوستام بخاطر‌اینکه گفت عاشق تتلو ام کاربریش مسدود شد واسمن گزار ...

نه عزیزم من گزارش نزدم ، اون دوستتون هم حتما چیزای دیگه ای گفته وگرنه با یدونه گفتن "عاشق تتلوام" کسی قطع دسترسی نمیشه

نه عزیزم من گزارش نزدم ، اون دوستتون هم حتما چیزای دیگه ای هم گفته وگرنه با یدونه گفتن "عاشق تتلوام" ...

ازبس دوستان لطف دارن

یه طرفدار تتلو ببینن تا اعدامش نکنن بیخیال نمیشن 

انقد گزازش میزنن تا نینی یار مسدود کنه

I am a queen because I have a cute mad king
هرچی باشن نمیان اهنگ مستهجن بسازن بچه ها دانلود کنن گوش بدن چشو گوششون باز شه  مایه فساده

👌👍👍

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

بعضیا میگن تتلو قبلا آدم بود الان بد شده !! لامصب اون زمان که این همه آهنگ قشنگ میخوند باهاش چیکار کردن ؟! چقدر بهش تهمت زدن ، فحش دادن ، بی احترامی کردن ، عکسای مادرشو با فتوشاپ لخت کردن پخش کردن ، رو قبر باباش دسشویی کردن و فیلمشو براش فرستادن ، مجوزش ندادن ، بردنش زندان ، شلاقش زدن ، پولشو ندادن ، به علت تتوهاش ( که اون زمان خیلی کم بود ) بهش گفتن شیطان پرست ، اذیتش کردن ، پیجشو چند بار اونم وقتی میلیونی بود و کلی زحمت کشیده بود بستن  ، زخم زبون زدن و ... ؟!!!! ۱۵ سال این کارارو باهاش کردن و دست آخر از ایران پرتش کردن بیرون ! خب اونم ۳ ساله ( از اواسط ۹۷ ) داره فحش میده تا خودشو تخلیه کنه ! یکم فقط یکم پست نباشین و واقعیتا رو ببینید ! به خدا من جای تتل بودم تا الان صد بار خودکشی کرده بودم اما اون قوی تر از همیشه هدفشو دنبال کرد ! هدفش چی بود ؟! داشتن مجوز ! داشتن هوادار ! دوست داشته شدن توسط مردم ! فحش نخوردن ! برا کسی ک تو بچگیش توی فقر بود ، هدف میتونست پول هم باشه ! اما شما چیکار کردین ؟! فحشش دادین توهین کردین ، وقتی اونم فحش داد همه گفتن وای این چقدر بیتربیته ! بیتربیت شمایین ! بیتربیت پدر مادرتونه که نتونستن شمارو درست تربیت کنن ! 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز