2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 154 پست
 ی جوری دربیار بعد ببر دستشویی بنداز توالت   نهایتش ی دعوا میشه و ی سیلی دیگ بیشتر از لین ...

بحث اینه چجوری درش بیارم شبا ک میخوام کنارش بخوابم همش انگا یکی اذیتم میکنه انگار یکی دیگم بامون تو خونس خیلی خیلی اذیت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بحث اینه چجوری درش بیارم شبا ک میخوام کنارش بخوابم همش انگا یکی اذیتم میکنه انگار یکی دیگم بامون تو ...

تو هم برو ی دعا بگیر 

و خدایی که همین نزدیکی است .......💜💜💜💜💜💜
بلاخره تو کمین باش ی بار ناخواسته در اوردن بزن تو گوشش😁

وای خاک تو سرم ی بار درش اورده بود تو ساکش بود اخه میره ماموریت و میاد من اسکل نکردم همون روز بندازمش دور🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خواسته خودشون جذب هم بشن😒😒😒😒😒 بریز تو آب رون

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

خاک تو سرت دختر عقل نداری؟؟

ااینجور چیزارو ب مادر شوهر میدن

الان میره ی دعای خیلی قوی میگیره بیشتر شوهرتو سمت خودش میکشه میخوای بگم چیکار کنی؟ 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
بحث اینه چجوری درش بیارم شبا ک میخوام کنارش بخوابم همش انگا یکی اذیتم میکنه انگار یکی دیگم بامون تو ...

شاید مسخره یا فیلم هندی بنظر بیاد اما از دستتون کنار هم عکس بگیر طوریکه انگشتر بیفته. ببر بده یدونه ازش درست کنن یا شبیهش رو بخر🤦🏻‍♀️ تو خواب جا بجا کن انگشترارو. 

خیلی زورم اومد بجای حلقه ش این انگشتر رو میندازه😡

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

ببین اصلا دیگه چیزی به مادرشوهرت نگو

فقط بگو دستتون درد نکنه دعاها رو گذاشتم سرجاش

خودت صلوات بنویس رو کاغذ بذار تو بالشتون

که اگه دست هم زد بهشون ببینه کاغذا سرجاشه

دعاها رو هم ببر پیش یه دعا نویس

یا اینکه برو بسوزونشون بریز تو آب

بخند، همین  
بهش خواب آور بده تو حال خودش نباشه انگشتر رو دربیار و گم و گور کن🤦🏻‍♀️😂😂🤔 کاری به دعاش ندارم فق ...

حلقه طلا براش خریدم گمش کرد ی انگشتر مردونه خیلی شیک مشکی براش خریدم جلو رو خودم دراورد گفت نگینش گم شده اندختش تو جدول برا عروسیمون حلقه نداشت ی حلقه نقره خریدم اونم انداخته تو کشو کمد میگه اذیتم میکنه اما این وصله ب ک‌ و نش جدا نمیکنه از خودش اگه بدونی وقتی جلو روم اون انشگتر ک خیلی دوسش داشتم‌ و انداخت تو جوب چجور دلم اتیش گرفت😔😔😔😔

😔😔چقدرشرایطتت مثل منه خیلی سخته

هعی هعی خدا کمکمون کنه بخدا اگه شوهرم جلو مامانش از اشپزیم تعریف کرد مادرش میخاد بترکه تازه دعوتش کردم اومد خونمون جلو شوهرم گف دسپختت افتضاحه

دوستم میگفت شوهرم خیلی اذیتم میکرده سر چیزای الکی ه؟ش دعوا و قهر داشتن حتی تا پای طلاقم میکفت رفتیم ولی مادر شوهرش میگفت زن خوبیه گفت یه روز گفته از یکی پرسیدم گفته ادرار پسر نابالغ بریزید دم در خونه و ببخشید یه ذره از ادرار یه جوری رو سر شوهره. میگفت خود مادر شوهرم اینکار انجام داد درست شده شوهرم.