2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 154 پست
اگه جایی رو میشناسی ، ببر برات بخونن زنیکه ی جادوگر 😐با همین چیزا پسرش رو مطیع خودش کرده 

جیگرم خونه زنک میزنه میگه بیا خونمون شوهرم میره پرش میکنه وقتی برگشت بی دلیل باهام سرسنگینه

بزا ببینم عکسشو ندارم واقعا نگینشم عجیبه انقدم زشت و زپرتیه ک نگو

اگه داری بفرست ببینم 😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بقران از خودش جداش نمیکنه رو دستش درشم نمیاره حتی حلقه ای ک براش خریدع بودمو دراورد انداخت دور نپوشی ...

بگو رقیه بخونن ی دعا یا سوره قرانه ک باطل میکنه  بعد اذان عشا. یعنی بعد نیمه شب.  نماز شب بخون اخر نمازت انا لله انا الیه الراجعون بگو. بگو‌خدایا بهم پاداش بده مصیبنم راحل کن بعد مدت ها حدود یک الی دوماه   دقیقا نمیدوتم  باطل شده بود تپ

توخونه سوره بقره بخون   فوت کن ب شوهرت.   و خونه 

کاربر قدیمی ....اگ تونستی  برای مشکلم ی صلوات مهمونم کن
هعی هعی خدا کمکمون کنه بخدا اگه شوهرم جلو مامانش از اشپزیم تعریف کرد مادرش میخاد بترکه تازه دعوتش کر ...

شوهرمنم دقیقا همینه جلوی خانوادش جرات نداره بهم محبت کنه تعریف کنه کلاسمت اوناست خداشاهده یه وقتایی مثلاشوهرم صدام میکنه یایه چی میپرسه مامانش جواب میده 😐😯

کلید خونمون فقط من داشتم و مادرشوهرم نمیدونستم از این غلطا میکنه که گفتم شاید کسی دیگه ای اینکارو کر ...

کلیدارو ازش بگیر منم دقیقا مثل تو کلید خونمو داشت یه بار مال خودمو عمدا گم و گور کردم بهش گفتم کلیدام گم شده کلیدارو بیار آورد دیگه پس ندادم بهش ، یکی دوبار گفت گفتم کلیدام دستمه ندارم ازش گم بشن چیکار کنم

دوستم میگفت شوهرم خیلی اذیتم میکرده سر چیزای الکی ه؟ش دعوا و قهر داشتن حتی تا پای طلاقم میکفت رفتیم ...

پسرنابالغ یعنی ده ساله میشه 

کاربر قدیمی ....اگ تونستی  برای مشکلم ی صلوات مهمونم کن

چهارتا کاغذ تا کن مثله اون دعاها بزار تو بالش بگو بازش نکردم دعاهارم باطل کن میاد ببینه ک سر جاشه یا نه از اون جاییم دعارو باز نمیکنن نمیفهمه تقلبیه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

جیگرم خونه زنک میزنه میگه بیا خونمون شوهرم میره پرش میکنه وقتی برگشت بی دلیل باهام سرسنگینه

نزار تنها بره هیچوقت هیچوقت ولش نکن ، حتی اگه با خانواده شوهرت میونه نداری ، پاشو باهاش برو

بگو حوصله م سر رفته منم میام

حتما از اون جادوها میده به خوردش

مادرشوهر منم اوایل اینطور بود، دعا میاورد خونمون میسوزوند ، دودش رو میداد به ما ، میگفت چشم نظره

چند تا هم دعا داده بود ، بزاریم زیر سرمون ، ماهم اوایل خیلی سر چرت و پرت دعوانون میشد ، یه بار گفتم دلیلی نداره سر هیچی مثل تام و جری بیوفتیم بجون هم ، اوردم جلو چشم شوهرم همه دعاهاش رو سوزوندم ، قسم خوردم اگه یه بار دیگه ننش جادویی دعایی بیاره باهاش برخورد میکنم و از خونه میندازمش بیرون

نمیدونم شوهرم رفت چی بهش گفت که دیگه تکرار نکرد

حالا ما میریم خونشون ، فوری اسپند دود میکنه 😐

شوهرم خودش میگفت دیدم یه چیزی مثل پارچه داشت قیچی میکرد ، میریخت داخل اسپند 😐

والا نمیدونم چیکار کنیم ، اینا میخوان با زندگی پسراشون بازی کنن ، چطور یه مادر میتونه اینقدر بی رحم باشه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش