2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑

2486 بازدید | 154 پست

بچه ها من حدود ۹ماهی میشه ازدواج کردم طی این مدت فهمیدم شوهرم خیلی به مامانش وابستش طوری ک ببخشیدا برای دسشویی رفتنش هم از مامانش احازه میکیره در این حد تو هر چیزی اول با مامانش مشورت میکنه بعد من. چن روز قبل خوابیده بودم انکار چیزی زیر سرم اذیتم میکرد بالشت رو نکا کردم دیدم دوتا دعا تو بالشتمه مال شوهرممم نگاه کردم دیدم تو بالشت اون هم دوتا دعا هس رفتم ب مادرشوهرم گفتم اول زیر بار نمیرفت بعدش گف ک شما دو روز مونده به عروسیتون من یه ظهری اومدم دعا کردم تو بالشتا اصلا بازش نکن برا تو و پسرم نوشتم خلاصه بعد چن روز کنجکاو شدم رفتم دعا رو باز کردم اصلااا هیچ اسمی تو اون از من نبرده شده بود فقط اسم مادرشوهرم بود و شوهرم در صورتی ک ب من گفته بود فقط برا شما دوتا چرا پس اسم چیزی از من برده نشده بود؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نفرین خدایان عامن بر او باد

@نفرین_عامون  

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

خب خدا رو شکر که اسمت نبوده. ببر بده باطلش کنن. 

یا بندازش تو آب روان

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
2790
2778
2791
2779
2792