2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 154 پست
نه ب من گفته دعا محبت اینا براتو و‌پسرمه بازش کردم برا خودش و شوهرم بود چون شوهرم اصلا اصلا با من را ...

منم شوهرم اینجوریه سرکتاب بازکردم گفته دعادارین بایدباطلش کنی واینم گفت بعدازچندوقت اثردعامیره واون آدم شایدکارشو تکرارکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید باورت نشه اما مادرشوهرم ی انگشتر داده شوهرم اونو از دستش این مرد جدا نمیکنه و ب شدت از مادرش حر ...

ی جوری دربیار بعد ببر دستشویی بنداز توالت   نهایتش ی دعوا میشه و ی سیلی دیگ بیشتر از لین نی بعدش راحتی. خودتم ی انگشتر بخر.  بگو ببخشید هول کردم افتاذ  تو چاه

کاربر قدیمی ....اگ تونستی  برای مشکلم ی صلوات مهمونم کن
اصلا رو دستش درش نمیاره سید میگف طوری دعا خونده بچه هاتم وابسته این زن باشن

بلاخره تو کمین باش ی بار ناخواسته در اوردن بزن تو گوشش😁

و خدایی که همین نزدیکی است .......💜💜💜💜💜💜
وای اره اینجور چیزا انقد هست خدا خیرشون نده

خدا بزنتش خو زندگی پسرش آبروش داره ب قهقرا میره ب چه قیمتی ب قیمت ی قرون دوزاری ک شوهرم درمیاره بش میده خدا زجر کشیدنشو ببینم کاری کرده شوهرم هرروز رو مخ من باشه

بقران از خودش جداش نمیکنه رو دستش درشم نمیاره حتی حلقه ای ک براش خریدع بودمو دراورد انداخت دور نپوشی ...

بهش خواب آور بده تو حال خودش نباشه انگشتر رو دربیار و گم و گور کن🤦🏻‍♀️😂😂🤔 کاری به دعاش ندارم فقط ینی چی حلقش رو درآورده 😡

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
اول از همه باید خودت باز میکردی بعد خودتو عصبی نشون میدادی کولی بازی درمیاوردی به شوهر و مادرشوهرت ن ...

کلید خونمون فقط من داشتم و مادرشوهرم نمیدونستم از این غلطا میکنه که گفتم شاید کسی دیگه ای اینکارو کرده رفتم بهش گفتم فهمیدم کار خودش بوده.   تازه چن روز بعد پرسید اون دعاهه بیرون نندازیا من گفتم نه خیالت راحت