2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 154 پست
ولی خب باز براشما خوبه برامن جاریم میره طلسم مینویسه که شوهرم از من زده شه بره سمت اون

مگه جم تی ویه😐

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
شاید باورت نشه اما مادرشوهرم ی انگشتر داده شوهرم اونو از دستش این مرد جدا نمیکنه و ب شدت از مادرش حر ...

بندازش تو دسشویی بعد خودتو بزن به اون راه😶

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این جور مادرا رو باید زنده زنده اتیششون زد..اخه یکی نیس بگه زنیکه تو ک میخای پسرت برا خودت بمونه خب برا چی براش زن‌میگرفتی..میزفتی ی دعایی مینوشتی ک‌پسرت تا اخر عمر عذب بمونه ور دل خودت..ببخشیدا فقط بخ فکر اونجای پسر هستن ک زن بیاد رفع و رجوش کنه.وگرنه باید قلب و ذهن و‌پول پسر برا خودش باشه..خدا این کره ی خاکی رو از همچین مادرایی پاک سازی کنه

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
نه بابا من میرم باطل میکنم اونم میره دوباره میزنه تازه شو من دیگه کم اوردم سپردم به خدا

ببین خودتو نگران نکن،من ک مادرشوهرم بیس و چاری درحال دعا و جادوعه،اما من وشوهرم باهم خوبیم،مادرشوهرم چش دیدنمو نداره،من اعتقاد ندارم،همین ک شوهرت میبینه زن خوبی هستی خودبخود دعای آپدیتش بی اثر میشه

شاید باورت نشه اما مادرشوهرم ی انگشتر داده شوهرم اونو از دستش این مرد جدا نمیکنه و ب شدت از مادرش حر ...

بندازش دور ی روز بگو گم شده

و خدایی که همین نزدیکی است .......💜💜💜💜💜💜

چه حس بدی گرفتم. 

اصلا جدا از دعا و جادو که خرافاته یا نیست( اصلا به این مسئله کار ندارم) 

فقط آدم دیگه به کی اعتماد کنه؟ چرا باید بخوان زندگی یه نفر رو خراب کنن؟ تو خونه ی خودت تو بالش زیر سرت چیزی بذارن🤦🏻‍♀️ واقعا ترسناکه 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

اول از همه باید خودت باز میکردی بعد خودتو عصبی نشون میدادی کولی بازی درمیاوردی به شوهر و مادرشوهرت نشون میدادی میگفتی نمیدونم کی دعا خورمون میکنه غیر مستقیم جلو شون چهار تا فحش به اون کسی که دعا براتون کرده میدادی دلتم خنک میشد گریه میکردی خودتو استرسی نشون میدادی ، اینارو که میگم خودم تجربه دارم یه بار پیدا کردم کار مادر شوهرم بود دعا سیاهی بود کولی بازی درآوردم دیگه پیدا نکردم به شوهرم میگفتم جلو اونا طلاقم بده اونایی که دعا میکنن برامون دلشون خنک شه بعدم گریه میکردم

حالا بقیه مادرشوهرا دعا مینویسن ولی مادر شوهرمن تو موم عسل جادو میکنه ک ی سال من دیوانه شده بودم

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
نه عزیزم ولی وقتی با این ادما تو زندگیت در بیوفتی میفهمی لطفا ندونسته و وقتی در جایگاه کسی نیسی قضاو ...

عزیزم‌قضاوت نکردم که خدایی نکرده حرفت دروغه یا جاریت کار خوب یا بدی میکنه که!فقط تعجب کردم.فکر میکردم این چیزا فقط توو فیلم هاست.در هر صورت معذرت میخوام ازت.منظور بدی نداشتم.ببخشید❤

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻