بچه ها من حدود ۹ماهی میشه ازدواج کردم طی این مدت فهمیدم شوهرم خیلی به مامانش وابستش طوری ک ببخشیدا برای دسشویی رفتنش هم از مامانش احازه میکیره در این حد تو هر چیزی اول با مامانش مشورت میکنه بعد من. چن روز قبل خوابیده بودم انکار چیزی زیر سرم اذیتم میکرد بالشت رو نکا کردم دیدم دوتا دعا تو بالشتمه مال شوهرممم نگاه کردم دیدم تو بالشت اون هم دوتا دعا هس رفتم ب مادرشوهرم گفتم اول زیر بار نمیرفت بعدش گف ک شما دو روز مونده به عروسیتون من یه ظهری اومدم دعا کردم تو بالشتا اصلا بازش نکن برا تو و پسرم نوشتم خلاصه بعد چن روز کنجکاو شدم رفتم دعا رو باز کردم اصلااا هیچ اسمی تو اون از من نبرده شده بود فقط اسم مادرشوهرم بود و شوهرم در صورتی ک ب من گفته بود فقط برا شما دوتا چرا پس اسم چیزی از من برده نشده بود؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂یه بار شوهرم با خودش یه دعا آمورد گفت این تو کشو لباسام بود اون موقع نامزد بودیم .مادرشوهرم واسه شوهرم نوشته بود ولی دلیلشو نمیدونم به شوهرم گفتم حواست باشه میخواد بینمون جدایی بندازه .
الان مشکلت اینه چرا اسمت نیست؟😂 باید جلوش وایمیستادی که چطور این اجازه رو به خودش دادهاینکار ...
نه ب من گفته دعا محبت اینا براتو وپسرمه بازش کردم برا خودش و شوهرم بود چون شوهرم اصلا اصلا با من راحت نی با مامانش دردودل میکنه انکار دوتا هم خونه ایم
همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛ خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارندهیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
شاید باورت نشه اما مادرشوهرم ی انگشتر داده شوهرم اونو از دستش این مرد جدا نمیکنه و ب شدت از مادرش حرف شنوی داره و اگه بگه بمیر ن نمیگه ب ی بنده خدایی نشون دادم عکسشو گفت باید ازش دورش کنی این سنگ موکل داره و روح تورو اذیت میکنه گفت سنگه ۱۰۰۱طلسم روش خونده شده حتی برای بچه هام😓😓😓😓😨😨😨😨