2777
2789
عنوان

تک نیت ❤️

831 بازدید | 180 پست

خب بسم الله الرحمن الرحیم

فک کنم اکثرا منو بشناسید دیگه

اول بگم اینا سرگرمی ان و دانای مطلق فقط خداست و فقط اون از حقیقت واقعی اگاهه و قادر مطلق اونه منم فاالگیر نیستم ولی گاها برای خودم میبینم برا ی سری ادما هم دیدم اینجا و خب معمولا راضی بودن

خواستید نیتتونرو بذارید قشنگا

فقط شرایطش اینه ک یک سوال واضح بپرسید در حد تک نیت (ن چیز کلی مثل ازدواج و نمیدونم چندتا بچه خواهم داشت و چیکاره میشم )

نفری ی سوال ک به بقیه هم برسم جواب بدم

نیت هرکی رو هم دیدم به جاش برام دعا کنه ❤️✨

m اوکی میشه باهام ؟ ممنونممم🤍

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیت هایی ک اون شرایطو رعایت نکنن نمیبینم متاسفانه بعدا نگید چند بار گذاشتم چرا جواب ندادی

عزیزم خدا خیرت بده

بهم بگو عرفان برمیگرده؟ چ زمانی کات میکنه ؟ حسش چیه بهم کلن نمیدونم چیکار کنم حالم خوب نیست اصلا 😔

جواب ازمایش همونه که میخام؟

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
m اوکی میشه باهام ؟ ممنونممم🤍

ی اقای جوون چشم و ابرو مشکی و درونگراست ؟

اره عزیزم❤️

یکمم مراقب اطرافیانت باش بنظرم ینی حسادتی خبرچینی کسی نظرش روت تاثیر نذاره دیدت بد شه به پسره وگرنه من پیشنهاد دادن و ارتباطو میبینم❤️❤️

نیت هایی ک اون شرایطو رعایت نکنن نمیبینم متاسفانه بعدا نگید چند بار گذاشتم چرا جواب ندادی

من با امیرعلی وارد رابطه احساسی میشم؟

الان در حد همکاری حرف و خنده داریم

اسمم لعیا

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته