2777
2789
عنوان

تک نیت ❤️

1656 بازدید | 214 پست

خب بسم الله الرحمن الرحیم

فک کنم اکثرا منو بشناسید دیگه

اول بگم اینا سرگرمی ان و دانای مطلق فقط خداست و فقط اون از حقیقت واقعی اگاهه و قادر مطلق اونه منم فاالگیر نیستم ولی گاها برای خودم میبینم برا ی سری ادما هم دیدم اینجا و خب معمولا راضی بودن

خواستید نیتتونرو بذارید قشنگا

فقط شرایطش اینه ک یک سوال واضح بپرسید در حد تک نیت (ن چیز کلی مثل ازدواج و نمیدونم چندتا بچه خواهم داشت و چیکاره میشم )

نفری ی سوال ک به بقیه هم برسم جواب بدم

نیت هرکی رو هم دیدم به جاش برام دعا کنه ❤️✨

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نیت هایی ک اون شرایطو رعایت نکنن نمیبینم متاسفانه بعدا نگید چند بار گذاشتم چرا جواب ندادی

عزیزم خدا خیرت بده

بهم بگو عرفان برمیگرده؟ چ زمانی کات میکنه ؟ حسش چیه بهم کلن نمیدونم چیکار کنم حالم خوب نیست اصلا 😔

جواب ازمایش همونه که میخام؟

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
m اوکی میشه باهام ؟ ممنونممم🤍

ی اقای جوون چشم و ابرو مشکی و درونگراست ؟

اره عزیزم❤️

یکمم مراقب اطرافیانت باش بنظرم ینی حسادتی خبرچینی کسی نظرش روت تاثیر نذاره دیدت بد شه به پسره وگرنه من پیشنهاد دادن و ارتباطو میبینم❤️❤️

نیت هایی ک اون شرایطو رعایت نکنن نمیبینم متاسفانه بعدا نگید چند بار گذاشتم چرا جواب ندادی

من با امیرعلی وارد رابطه احساسی میشم؟

الان در حد همکاری حرف و خنده داریم

اسمم لعیا

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته