2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

170 بازدید | 14 پست

بیاید تعریف کنید 

من یکی که پدرم درومده دو ساله خییلی دوسش دارم با وجود حرفا و کارایی که کرده الان کرونا شده از اسفند ندیدمش هرچی میگم بیا ببینمت نمیاد چی بگم آخه اولش دو سال پیش بود با ی نگاه اول خیلی اونروز شیک شده بود بعد همش نگا کردنش چندین ها بار قبل اینکه جدی بشه روانشناس رفتم ولی اصلا فایده نداشت عاشقش شده بودم عین چی اون عشق منو نمیخواد ولی اجازه میده خودم کم کم فراموشش کنم و باهام مهربونه ولی گاهی اوقات قاطی میکنه ی بار دستم و محکم گرفت گفت دیگه رفتی خونه به من فکر نکن یا گاهی نیومد ببینمش تا خود صبح عین چی گریه کردم از اون ور روزا به دیوار زل زدم کل دفترای خاطراتم و هدیه ا ی  که ی بار بهم داده بود رو سوزوندم بجز یه ادکلن که به سلیقه خودش بود که من عاشققق سلیقشم گرم و شیرین همیشه رد میشه این بو می مونه ازش اون یکی رو دلم نیومد بسوزونم هرچند اگه کلی خاطره ازش دارم خیلی ناراحتم که سوزاندم دفترامو بدونش زندگی برام هیچ معنایی نداره کلاسا های مختلف هنر و ورزش و ...رفتم ولی همش زل زدم به دیوار و به اون فکر میکنم از زندگی بدجور خسته شدم خیلی تایم زیادی از روز رو به خودکشی فکر کردم به لطف قرصام حالم بهتر شد و ا.نم بهتر باهام کنار میاد ولی ندیدناش جوری روم تاثیر گذاشته قبلا که هیچ وقت جاش پاک نمیشه و نخواهد شد این عشق نمیدونم تا کی ادامه داره هرچی هست میدونم اون موقعی که من میخواستمش و اوج نیازم بهش بود نیومد که ببینمش شماها تعریف کنید من تعریفیدم

پ.ن :سن نمی گم اطلاعات نمیدم شناسایی میشم

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

سلام من به تو یار قدیمی  منم همون هوادار قدیمی

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا برو بخواب چرتو پرت نگو😑

وقتی همه زندگیتو میدی پای یه کاربر که اخرشم بهت میگه چرت و پرت نگو تف به این زندگی 😂😂😂😂

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بگید دیه

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

فقط میتونم بهت بگم کسی ک واسه احساست ارزش قائل نیست بیخیالش شو 

نمیتونم اینجا برات بگم چون نمیشه

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

نمیش ویس بذاری طولانی بودنخوندم😂😂😂😂آی ام ک و ن گ ش ا د

واقعا  گل گفتی 

ینی کاش ویس میشد

الان ویس نیست تا صب بیداریم

ویس باشه باید از امدادو نجات بیان جمعمون کنن

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

پسري كه ميگه منو فراموش كن اصلا بدرد نميخوره . شايد خيلي جمله ي ناراحت كننده اي باشه ولي اون تورو نميخواد . فراموشش كن. هيچ كس توي دنيا ارزش اينو نداره كه تو به خودت بخاطرش اسيب بزني و طعم جهنم ابدي رو بخاطرش بكشي. عذاب اون دنيا خيلي بالاتر از عذاب اين دنياييه كه حتما شامل حال كسي كه به خودش اسيب برسونه ميشه. پس از اين فكرا نكن. قوي باش. زندگيتو بساز . سخته ولي خيليا تونستن تو هم ميتوني

وقتی همه زندگیتو میدی پای یه کاربر که اخرشم بهت میگه چرت و پرت نگو تف به این زندگی 😂😂😂😂

آخه خابت میومد نوشابا

گفتم بری لالا کنی😂

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!