2777
2789
عنوان

بچه هااا

172 بازدید | 15 پست

یه سوال دارم بین کدوم قوم چشم رنگی زیااااده یا رنگ چشم فندقی و از نظر شما کدوم قوم اصیل و کاملا بومی ایرانه طبق فرهنگ ژنتیک و زبان

نظرسنجی

تورک ها چشم رنگی زیاد دارن

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دیدم ترک ها بیشتر چشم رنگی هستند چون ژنتیکشون برمیگرده به مناطق سیبری

آره

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند

منم دیدم ترک ها بیشتر چشم رنگی هستند چون ژنتیکشون برمیگرده به مناطق سیبری

اونا که ترک های قرقیز و یاقوت و تورکمن هستن که چشم و ابرومشکین و مشابه چینی ها هستن اذری ها عمدتا سفید چشم رنگین

اونا که ترک های قرقیز و یاقوت و تورکمن هستن که چشم و ابرومشکین و مشابه چینی ها هستن اذری ها عمدتا سف ...

ترکمن ها صورتشان مثل چینی هاست

❤️ تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم❤️

چشم رنگی رو دقیق نميدونم اما ايل لر جزو اصيل ترين هاي ايرانن و لحجه و گویش خاص اونا ريشه در زبان هاي كهن فارسي داره كرد هام اصيلن بلوج هام همينطور جانم فداي ايران جانم فظاي ايران جانم تا ابد فظاي ايران

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

تورک و آذری چه فرقی دارن؟ فکر کنم زبانشان مثل همه

تورک و آذری فرقی ندارن

ولی تورک ها دوست دارن بهشون تورک گفته بشه نه آذری

تورک و آذری چه فرقی دارن؟ فکر کنم زبانشان مثل همه

فرقی ندارن بابام زبانشون که ترکی هس یعنی ترک اذری ولی نمیدونم چرا بعضیا میگن اذری مث اینکه بگی زبان اصفهانیا اصفهانیه یا تهرانیا تهرانی ولی خب هر دو میشن فارس دیگه و زبان اذربایجان ایرانم ترک هس که درستش همین ترکه ولی خب
نی نی یار تاید کنین لطفا مرسی

بنی ادم رو اعصاب یکدیگرند :)🐾

2790
2778
2791
2779
2792