گلبرگ۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 52 عنوان کرونا 1550 بازدید | 74 پست دوستان سلام. من اهوازیم بابام کروناگرفته سیتی دادگفتن یه مقدارازبالای ریش درگیرشده وخیلی شدیدنیس ونیازبه بستری نداره .حالت تهوع وکم اشتهایی شدیدچندروزه نمیتونه درست چیزی بخوره .حدودهفتادسالشه .تب هم داشت الان تبش میادومیره چون نمیتونست زیادچیزی بخوره خیلی ضعف کرده بودوبه خاطرهمین بیمارستان امیرالمومنین بستریش کردیم.سرفه زیادنمیکنه یه مدت پیشش بودم ولی خیلی میترسم منم بگیرم استرس شدیددارم 1399/03/01 | 05:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلبرگ۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 52 به نظرتون من بایدچکارکنم خواهرم ازشهرستان اومده پیشش ولی دوتابچه داره من الان وظیفه دارم بش برسم درسته؟ولی نمیدونم خودمم میگیرم یانه
aaaydaaa عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 247 عزیزم بخاطر خدا داروی امام کاظم بدید بهش خودتم بخور مطمئن باش هم بابات خوب میشه هم خودتون نمیگیرید
Farfari__mamane_ferferi عضویت: 1394/12/19 تعداد پست: 22452 عزیزم ویتامین سی و گوجه کبابی بهشون حتما بدین هر روزخودتونم میل کنین یک قرصم برای ریس جوشانشم هست اسمش خاطرم نیست اونم هست خودتم بخور الاغم زود از بین میرن پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
mmmmzzzz عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 906 خیلی بهش آبمیوه بدید بخوره ناشتا توت خشک با عسل و سیاه دونه یه قاشق بخوره برام دعا کنید نینی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
تنها۹۶ عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 2793 بیمارستان مگه اجازه میدن همراه پیش مریض بمونه بالاترین سرعت دنیا سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
Farfari__mamane_ferferi عضویت: 1394/12/19 تعداد پست: 22452 به نظرتون من بایدچکارکنم خواهرم ازشهرستان اومده پیشش ولی دوتابچه داره من الان وظیفه دارم بش برسم درس ... صد در صد میگیرن الان خواهرتم گرفته پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
بولگاری۱۳۶۰ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1038 مگه امیرالمومنین کرونایی پذیرش میکنه یاخدا خدا انشاالله باباتو شفا بده ..شما هم یه اتاق براش در نظر بگیر فقط وقت غذا دادن و دارودادن بر بهش بده با فاصله و از ماسک دستکش هم حتما استفاده کن
تنها۹۶ عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 2793 بیارینش خونه.بیمارستان خوب نیست سنش ک بالاس ریسک همون بیمارستان بمونه بهتره بالاترین سرعت دنیا سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
مانا_وکیل عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4880 عزیزم بخاطر خدا داروی امام کاظم بدید بهش خودتم بخور مطمئن باش هم بابات خوب میشه هم خودتون نمیگیرید جدی میگی واقعا؟ خدایا ممنون که منو لایق خوشبختی دانستی
Farfari__mamane_ferferi عضویت: 1394/12/19 تعداد پست: 22452 این پیجو بخون پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
سپینودسبور عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 4846 سنش ک بالاس ریسک همون بیمارستان بمونه بهتره استفاده زیاد از مواد ضد عفونی کننده خیلی به ریه آسیب میزنه که خودش عامل تشدید کروناست.پس بیاد خونه بهتره
گلبرگ۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 52 خیلی ازهمراه بیمارانمیگیرن مگه ادم پدرومادرش مریض میشن یابایدمریضی روبگیره یاولشون کنه خب شایدکرونانگرفته باشیم