بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون در تماس بودین گلم مگه شما از هفته قبلش با ماسک میرفتین اگه میرفتین که نه خب چرا بگیرین اگه مسائل بهداشتیو رعایت کردین نمیگیرین اگه نکردین احتمالش زیاده اما نه اینکه بیفتین ممکنه حتی متوجه هم نشین و رد کنین اما درواقع بدنتون پادتنو بسازه عزیزم
بدیش اینه تا آدم بیاد بفهمه بیماری چیه کاملا در تماس قرار میگیره با خانوادش
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
نه بابا برادرشوهرمنم گرفت ما گفتیم صددرصد ماهم گرفتیم تستمون منفی بود
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
عزیزم خیلیا هم رد میکنن اصلا چرا انقدر نگرانی من بهمن مریض شدم سرفه های وحشتناک واقعا وحشتناک دکتر شکش به کرونا بود اما اصلا کیتی نبود اصلا هنوز اعلامم نکرده بودن تو ایران اول بهمن اما نه چیزی تو شوهرم دیدم نه بچم بعد دکتر گفت اگه مریضیتون کرونا بوده باشه صد درصد آدمایی که در تماس بودی وارد بدنشون شده و رد کردن و الان ایمن شدن
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design