2821
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرامیگی صددرصد شایدنباشه اینطورخب رعایت میکردیم 

چون در تماس بودین گلم مگه شما از هفته قبلش با ماسک میرفتین اگه میرفتین که نه خب چرا بگیرین اگه مسائل بهداشتیو رعایت کردین نمیگیرین اگه نکردین احتمالش زیاده اما نه اینکه بیفتین ممکنه حتی متوجه هم نشین و رد کنین اما درواقع بدنتون پادتنو بسازه عزیزم

بدیش اینه تا آدم بیاد بفهمه بیماری چیه کاملا در تماس قرار میگیره با خانوادش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
صد در صد میگیرن الان خواهرتم گرفته 

نه بابا برادرشوهرمنم گرفت ما گفتیم صددرصد ماهم گرفتیم تستمون منفی بود 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
خیلی ازهمراه بیمارانمیگیرن مگه ادم پدرومادرش مریض میشن یابایدمریضی روبگیره یاولشون کنه خب شایدکرونان ...

عزیزم خیلیا هم رد میکنن اصلا چرا انقدر نگرانی من بهمن مریض شدم سرفه های وحشتناک واقعا وحشتناک دکتر شکش به کرونا بود اما اصلا کیتی نبود اصلا هنوز اعلامم نکرده بودن تو ایران اول بهمن اما نه چیزی تو شوهرم دیدم نه بچم بعد دکتر گفت اگه مریضیتون کرونا بوده باشه صد درصد آدمایی که در تماس بودی وارد بدنشون شده و رد کردن و الان ایمن شدن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من الان اگه بابام اومددوباره بایدبرم پیشش نمیتونم تنهاش بذارم feraryیعنی حتمامیگیرم من وخاهرم

بابا چرا گوش نمید ی داروی امام کاظم بخدا باباتم خوب میشه شما هم نمیگیری قول میدم

نه بابا برادرشوهرمنم گرفت ما گفتیم صددرصد ماهم گرفتیم تستمون منفی بود 

اااا خب پس شاید دکتری که به من گفت الکی گندش کرده 

بله ما میخوریم نه ماسک میزنیم بیرون نه دسکش

چیه داروش؟شما کدوم شهرین؟

به داروش کاری ندارم

اما ماسک ودستکش نزدنتون شخصی نیس درین مورد باید به طرف مقابلتونم فکر کنین عزیزم

شاید بدن شما قوی باشه وبروز نده بیماری رو

وکسی ازشما الوده شه

لطفا رعایت کنیم زودتر تموم شه

منم تعریفش رو شنیدم ولی ماسک و دستکش رو استفاده کنید ضرر نمیکنید که

من اطمینان دارم به طب اسلامی قبلا هم از داروهای ایت اللله تبریزیان استفاده کردم برای زایمان راحت عالی بود هر چی بگه بهش ایمان دارم

2824
2823
2791
2779
2792