2821
2789
عنوان

کرونا

1550 بازدید | 74 پست

دوستان سلام. من اهوازیم بابام کروناگرفته سیتی دادگفتن یه مقدارازبالای ریش درگیرشده وخیلی شدیدنیس ونیازبه بستری نداره .حالت تهوع وکم اشتهایی شدیدچندروزه نمیتونه درست چیزی بخوره .حدودهفتادسالشه .تب هم داشت الان  تبش میادومیره چون نمیتونست زیادچیزی بخوره خیلی ضعف کرده بودوبه خاطرهمین بیمارستان امیرالمومنین بستریش کردیم.سرفه زیادنمیکنه یه مدت پیشش بودم ولی خیلی میترسم منم بگیرم استرس شدیددارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ویتامین سی و گوجه کبابی بهشون حتما بدین هر روز

خودتونم میل کنین یک قرصم برای ریس جوشانشم هست اسمش خاطرم نیست اونم هست خودتم بخور الاغم زود از بین میرن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

خیلی بهش آبمیوه بدید بخوره ناشتا توت خشک با عسل و سیاه دونه یه قاشق بخوره

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
به نظرتون من بایدچکارکنم خواهرم ازشهرستان اومده پیشش ولی دوتابچه داره من الان وظیفه دارم بش برسم درس ...

صد در صد میگیرن الان خواهرتم گرفته 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
2824
2823
2791
2779
2792