2821
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 74 پست
من الان اگه بابام اومددوباره بایدبرم پیشش نمیتونم تنهاش بذارم feraryیعنی حتمامیگیرم من وخاهرم

فرفریم😄 نه برو عزیزم فقط ماسک بزن خونشون و دستاتم بشور ویتامین سی هم روزی یکی 1000 بخور چرا نری 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خیلیا هم رد میکنن اصلا چرا انقدر نگرانی من بهمن مریض شدم سرفه های وحشتناک واقعا وحشتناک دکتر ش ...

وای قبل این جریانا که به طور رسمی اعلام کنن 

حول و حوش ۱۸ ۱۹ بهمن، حالم بد بود

تب بالایی که از ۳۸.۵ پایین نمیاومد

سردرد و حال بد و بی حالی و ضعف

غدد لنفاویم اندازه گردو شده بود، تو گردن و پشت گوشم

از نظر گوارشی حالم بد بود

گلو درد وحشتناک

بعد دقیقا شب ۲۲ بهمن بود به زور مامانم رفتم دکتر

دکتر چک کرد همه چیزو، گلومم دید گفت ویروسه

برو و استراحت کن بدتر شدی برو بیمارستان، یکمم دارو داد

خلاصه بعد از چند روز خوب شدم

مامان بابام میگن کرونا بوده

خداروشکر کسی از خانواده ام نگرفت

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
عزیزم بخاطر خدا داروی امام کاظم بدید بهش خودتم بخور مطمئن باش هم بابات خوب میشه هم خودتون نمیگیرید

عزیزم عسل طبیعی ک الان پیدا نمیشه..چ مارکی گرفتین شما؟واینکه چطوری مصرف میکنین میشه بگین چقد و وچنبار درروز استفاده میکنید؟باهم قاطی میکنید یا نه؟

لایک نکن عشقم
چیه داروش؟شما کدوم شهرین؟ به داروش کاری ندارم اما ماسک ودستکش نزدنتون شخصی نیس درین مورد باید به ط ...

ارومیه عزیزم من الوده نیستم مطمئنم نگرفتم و نمیگیرم به خواست خدا ودارویی که در دل طبیعت برای ما گذاشته بزن نت توضیحاتش هست

فرفری دکترچی بت گفت دقیقا

متخصص داخلی 

اما میگم اول بهمن بود اونقدر کیس زیاد نبود که منم تستی نکردن فقط تشخیصشو دادن باید تست پادتن اگه اومد برم ببینم چی بوده اما خب باز رعایت کردم حسابی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
فرفری دکترچی بت گفت دقیقا

من فقط میدونم حتی اگر دوطرف ماسک بزنن باز احتمال انتقال ۵ درصد هست

دیگه ی نفر بزنه قطعا درصدش بالاتر میره

ازشمام باید تست بگیرن حتما که به بقیه خانواده منتقل نشه

خود دکترش تو صداوسیما گفت گرفتم زن وبچمم ازم گرفتن

تازه پسرشم پزشک بوده

اما برای اونا خفیف بوده

عزیزم عسل طبیعی ک الان پیدا نمیشه..چ مارکی گرفتین شما؟واینکه چطوری مصرف میکنین میشه بگین چقد و وچنبا ...

امام رصا رو شما میگی من امام کاظم میگم عسل ندارت بزن نت توصیح داده

من اطمینان دارم به طب اسلامی قبلا هم از داروهای ایت اللله تبریزیان استفاده کردم برای زایمان راحت عال ...

اخه خود مراجع بزرگ مثل ایت الله مکارم، میگن ما اصلا طب اسلامی نداریم و اینها کلاه برداریه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
وای قبل این جریانا که به طور رسمی اعلام کنن  حول و حوش ۱۸ ۱۹ بهمن، حالم بد بود تب بالایی که ا ...

من سرفههههههه تب زیاد نداشتم 38 یا 38.5 صدامم در نمیومد بسکه سرفه کرده بودم گلوم کلا زخم بود اما خب الانیا خیلیییی خفیف میگیرن و خیلیا خوب میشن

وای قبل این جریانا که به طور رسمی اعلام کنن  حول و حوش ۱۸ ۱۹ بهمن، حالم بد بود تب بالایی که ا ...

دقیقا من هم سرفه های وحشتناک داشتم طوری ک خفه میشدم الان هردفعه شوهرم میگه تو گرفتی البته من اوایل اسفند بودم تازه زایمان کرده بودم

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
2824
2823
2791
2779
2792