آیسان۶۴۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 7992 عنوان آرزو... 98 بازدید | 19 پست توی این دنیا که همه چیز کسل کننده و سرد شدهبرای تک تکتون آرزو میکنم دلتون ب بودن کسی گرم باشه...جمعه# دل# #تنهایی با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام... 1399/02/26 | 19:35 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادیااا۷۷ عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 6179 ♥ همچنین میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 ک الان کنارم نیست😭فقط دلم ب بودن خدا گرمه حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
آیسان۶۴۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 7992 ♥ همچنین ممنون عزیزم با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...
lyanaarshida عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5171 چون صدام کردی اومدم😁 خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
johnny_depp عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 500 میشه برا من ارزو کنی سال دیگه این موقع تو خوابگاه شهید بهشتی باشم!!؟؟ خوشحالی یعنی تا چندماه دیگه همه بهت بگن خانوم دکتر و بشی دانشجوی بهترین دانشگاه دندون ایران و اخرشم بشی ارتو دنتیست مملکت ILOVE MY LOVELY FUTURE
آیسان۶۴۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 7992 ک الان کنارم نیست😭 فقط دلم ب بودن خدا گرمه انشاالله بهش برسین ب زودی... با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...
آیسان۶۴۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 7992 مرسی همچنین بانو خواهش میکنم...سپاس با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...
آیسان۶۴۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 7992 چون صدام کردی اومدم😁 فدات بشم خوش اومدین با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 انشاالله بهش برسین ب زودی... کااااااااش😪 حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
lyanaarshida عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5171 فدات بشم خوش اومدین قربونت😘 خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
آیسان۶۴۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 7992 میشه برا من ارزو کنی سال دیگه این موقع تو خوابگاه شهید بهشتی باشم!!؟؟ چشم...از خدا میخوام ب حق شهید امروز شما ب آرزوتون برسین انشاالله البته با سعی و تلاش و سپردن نتیجه ب خدای مهربون با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5743 آرزوی خوبی بود ممنون😍 اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
آیسان۶۴۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 7992 آرزوی خوبی بود ممنون😍 قربانت با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...