2777
2789
عنوان

آرزو...

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 19 پست
چشم...از خدا میخوام ب حق شهید امروز شما ب آرزوتون برسین انشاالله البته با سعی و تلاش و سپردن نتیجه ب ...

خیلی تلاش کردم خیلی, مرسی از دعای قشنگتون

خوشحالی یعنی تا چندماه دیگه همه بهت بگن خانوم دکتر   و بشی دانشجوی بهترین دانشگاه دندون ایران و اخرشم بشی ارتو دنتیست مملکت  ILOVE MY LOVELY FUTURE

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی تلاش کردم خیلی, مرسی از دعای قشنگتون    

انشاالله نتیجه ی دلخواهتون رو بگیرییین...ب امید موفقیت شما

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

من ملک بودم و فردوس برین جایم بود

آدم آوردم در این دیر خراب آبادم

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

آرزو کن واسه فردا اگه امروزتو چیدن

آرزوهاتو بغل کن آرزوهات همه چیتن

اگه دنیات رفته از دست، اگه غمگینی و بی کس

آرزو کن که حواس یه نفر هنوز به تو هست

زندگی همین یه باره نذار فرصت بره از دست

آرزوهاتو بغل کن تا خدا هست زندگی هست

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU