2777
2789
عنوان

آرزو...

98 بازدید | 19 پست

توی این دنیا که همه چیز کسل کننده و سرد شده

برای تک تکتون آرزو میکنم 

دلتون ب بودن کسی گرم باشه...

جمعه#  

دل#  

#تنهایی

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

ک الان کنارم نیست😭

فقط دلم ب بودن خدا گرمه

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برا من ارزو کنی سال دیگه این موقع تو خوابگاه شهید بهشتی باشم!!؟؟  

خوشحالی یعنی تا چندماه دیگه همه بهت بگن خانوم دکتر   و بشی دانشجوی بهترین دانشگاه دندون ایران و اخرشم بشی ارتو دنتیست مملکت  ILOVE MY LOVELY FUTURE
ک الان کنارم نیست😭 فقط دلم ب بودن خدا گرمه

انشاالله بهش برسین ب زودی...

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
انشاالله بهش برسین ب زودی...

کااااااااش😪

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
میشه برا من ارزو کنی سال دیگه این موقع تو خوابگاه شهید بهشتی باشم!!؟؟    

چشم...از خدا میخوام ب حق شهید امروز شما ب آرزوتون برسین انشاالله البته با سعی و تلاش و سپردن نتیجه ب خدای مهربون

آرزوی خوبی بود ممنون😍

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا