2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 70 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این فحش اگه واقعیت داشته باشه سوای اینکه فحشه نشون میده که اون آقا خیلی دلشکسته است و خیلی رویه وفاد ...

ببینید حرفتون درسته من آدمای میگرنی زیاد دیدم . همه نوع آدمی تقریبا برخورد داشتم . دقت کنید گفتم یه جای کار میلنگه یعنی چی ؟ 

1- یا عصبی

2- یا کنترل از دستش در رفته و مکالمات پیشین سنگین داشتن و یهو از دستش در رفته

حالا میمونه دختر بفهمه این چجور شخصیتی . چون اولی درمان نداره . فقط مدارا ممکنه . وارد جزئیات نمیشم

خبدمن تردید داشتم همیشه نمیخواستم از دستش بدم  😔نزدیک ۸ ماه اون اصرار کرد فقط گفت تو خانوادت ...

یه لحظه خودت و جایه این آدم بذار درکش کن ... شما با این نگاه و طرز فکر به ایشون ضربه دوم رو زدی ... این مساله ای بود شفاف تو سه ثانیه با شناختی که از خودت داری میتونی آره یا نه بگی نه اینکه یه سال با میخوام و نمیخوام احساسه یه نفر رو به بازی بگیری ... خوبی هاش و بهم میگی لطفا ؟

یه لحظه خودت و جایه این آدم بذار درکش کن ... شما با این نگاه و طرز فکر به ایشون ضربه دوم رو زدی ... ...

مهربونه، 

برای منی که به هیچ کس اعتماد نداشتم قابل اعتماد 

پام وایساد 

کاری و زحمتکش 

همیشه احساس میکردم شیرینه برام😔

اخه دوسش داشتم منم خجالتیم

و باتوجه به اینکه اولین رابطم بود نمیتونستم یه نه محکم بگم 

میخواستم بابام بگه که اونم اجازه نمیداد بیاد حرف بزنه

شد ۱سال و نیم😭

ببینید حرفتون درسته من آدمای میگرنی زیاد دیدم . همه نوع آدمی تقریبا برخورد داشتم . دقت کنید گفتم یه ...

مرسی برادره خوبم جزئیاتش و میشناسم و میفهمم ... این دختر خانومه که باید ببینه چوب خطه صبر و دوست داشتنش چه اندازه است .

آخه این طبع سرکش عکس تمومی نداره میشه تقاضی عکس از خواهر و مادر عروس قبلیو اسکرنای 1 سالو خیلی چیزی ...

نمیدونم والا دیدم کارآگاهای سایت اینجوری استارترها رو به چالش میکشن که دروغی اگه میگن دستشون رو بشه منم گفتم

ولی مرحله بعدشو بلد نیستم🔫🤕🤕🤕🤕🤕🤕

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
مهربونه،  برای منی که به هیچ کس اعتماد نداشتم قابل اعتماد  پام وایساد  کاری و زحمت ...

پس دیگه چی میخوای از یه مرد ... به هر حال اصرار به طرزه فکره شما فایده ای نداره عزیزم ... فقط حواست باشه یک سال و نیم عمر و احساسه یک نفر رو با بهونه خجالتی بودن نمیتونی توجیه کنی . 

ولی من واقعا دوسش داشتم😔

این دوست داشتنا رو من بهش میگم دوست داشتنه خاله خرسی ... پایه حرف و تعهد موندنه که عیاره دوست داشتن و نشون میده .... ولی عزیزم نیته من اصلا اصرار به شما نیست چون من نه شما و نه خونواده شما رو میشناسم فقط از رویه تاپیک حرف میزنم .