2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 70 پست

فراموشش کن اخلاق وثبات رفتاری نداره  اول کاری پسر بجا اینکه بیاد باز باهات حرف بزنه دل خودت وخانوادت رو به دست بیاره فوش داده بعد اگر بازم جورشه روش بهت بازه و بازم باید منتظر فوشای جدید باشی بی خیالش 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراموشش کن اخلاق وثبات رفتاری نداره  اول کاری پسر بجا اینکه بیاد باز باهات حرف بزنه دل خودت وخا ...

اووهوم 

قبلا هم سر اینکه نتونستم خانوادمو راضی کنم فحش داده بود 

حتی یه بار بهم فحش حرومزاده داد😔

ولی من چون تاحالا تجربه نداشتم 

و واقعا دوسش داشتم ندید گرفته بودم😭

۲۹

تینوش تو فیلمه بچه مهندس چرا اسم پسره؟؟؟؟ عزبرم حدود دوسال مغزت در گیر این اقا بوده بقیع رو ندیدی قشنگ مث منی من ۲۵ سالمهو عاشق ازدواج کردنم متاسفانه اون چیز باب دلم نمیاد پسریم ک باهاشم سربازه نمیدونم چکار کنم باهاش

برای خوشبختی همه و من اگه میشه یه صلوات بفرستید

سلامدتینوشی اومد بالاخره ک حرف بزنه بهتر شد تکلیفت مشخص شد از نظر من پسره توانایی حل مشکل نداره خوب شرایطش کمی پیجیدس بجا اینکه دل باباتو بدست بیاره دنبال راه حل باشه بتو توپیده و انداخته گردن تو ک تو باید راضیشون میکردی حرفاش بدی ام بهت گفته حیف خودت و خانوادت نیس بخاطر همچین آدمی بهم زدی اون مادر اون پدر مردا همو خوب میشناسن حداقل واس بابای خودم ک اینطور بوده گفت نه بعدها فهمیدیم چرا نه یا یکیو به محص دیدن میگه اهل زندگی و واقعا هم بوده پسر مردم تا بوده همین بوده تنهات میذاره خانوادت بچسب

چیزی دیدی ازش با دختر قبلی ؟

نه

میدونم اونم یه بار تو عقد کتک زده

راست یا دروغشو نمیدونم ولی گفت چون دوست دختر تو عقد جدا شد این دختر رو هم شیر کرد که جدا بشه 

اینم فهمیده زده 

خواهرشم که زنگ زد مامانم گفت هر دو خوب بودن ولی نتونستن ، نشد که بشه!!!!

مادرم این کلمه ی اخر رفت رو روانش

گفت خانوادش دختر رو دوست دارن😔

البته خودشم یکم گفته مادرم اول مخالف جدایی بوده

راستی خواهرش گفت سر مسایل کوچک شروع شده

اینکه پسر خونه طبقه پایین باباشو خریده بوده دختر نمیخواسته بره اونجا

یکیش که من میدونم اینه

عزیزم اگه ناراحت نمیشی من اگه بخوام فقط از رویه تاپیکت قضاوت کنم حق رو به اون آقا پسر میدم ... نامرد ...

البته که جزئیات همیشه مخفی میمونه ولیکن به قول شما میشه از تعریف کرده ها حق رو به اون آقا داد ولی وقتی تو مکالمه فحش هست اصولا یه جای کار میلنگه

نه میدونم اونم یه بار تو عقد کتک زده راست یا دروغشو نمیدونم ولی گفت چون دوست دختر تو عقد جدا شد ای ...

خوب اینایی که شما تعریف کردی مشکلات قدیم اونا بوده که با هم رابطه داشتن . نه بعد از کات کردن اونا به هم . چیزی بعد از کات کردن دیدی ؟

عزیزم اگه ناراحت نمیشی من اگه بخوام فقط از رویه تاپیکت قضاوت کنم حق رو به اون آقا پسر میدم ... نامرد ...

خبدمن تردید داشتم همیشه

نمیخواستم از دستش بدم 

😔نزدیک ۸ ماه اون اصرار کرد فقط گفت تو خانوادتو راضب کن منو ببینن بعد اونا هر چی گفتن میگیم چشم

من همین کارو کردم 

این فقط از حرف روز اخر من به پدرم ناراحت شد

راجع به گذشتش ینی

بابام دیده میگه مشخصه زحمتکشه

ولی من صد در صد مخالفم بخاطر گذشتش 

میگه اگه نمیتونی با کسی دیگه زندگی کنی با همین باش😔

ولی غرورم نمیزاره بابام بره از دختر تحقیق کنه

الانم که انقدر فحش بارونم کرد که دیگه هیچی

غکس از دختر فامیل و جلسه خاستواری اون دختره رو نگفتی

زحمت اونم شما بکشین  

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
البته که جزئیات همیشه مخفی میمونه ولیکن به قول شما میشه از تعریف کرده ها حق رو به اون آقا داد ولی وق ...

این فحش اگه واقعیت داشته باشه سوای اینکه فحشه نشون میده که اون آقا خیلی دلشکسته است و خیلی رویه وفاداریه این خانوم حساب کرده بود ... از کجا معلوم یه روزی یه مرده دیگه تو زندگیه این خانوم تو یه دعوایه زن و شوهری فحش هایه ناخواسته از رویه خشم بهشون نگه ... زیاد مته به خشخاش گذاشتن خوب نیست .