2789
عنوان

ازدواج

722 بازدید | 70 پست

بعد دوسال بابام اجازه داد پسره بره باهاش حرف بزنه

نمیخواستم بره پیش بابام،

سرخود رفته بود

من ۳ ماهی بود که رابطمو باهاش سرد شده بود

ینی از ۱ سال و نیم ۳ ماه که همو ندیدیم سعی هم میکردم پیام ندم تبریک عید و تولد ندم 

یا جواب نمیدادم پیامشو یا همش دعوا بود

قبل اینکه بابام ببینتش ازم پرسید نظر نهایی و گفتم ۸۰ درصد دوسش دارم ، گفت ازدواج چی گفتم اونم فقط مشکلم عقد قبلیشه ، که طرف فامیلشونه و دختر هنوز مجرد

میترسم چشم تو چشم شن، 

پسره چند دقیقه قبل رفتن بهم پیام داد من دارم میرم پیش بابات

منم برای اینکه جا نخوره ، گفتم اگه یه موقع بابام گفت نظر دختر منفیه جریانو براش تعریف کردم ولی گفتم از بابام خواهش کردم بخاطر من حرفاشو گوش کنید و بعد نظرتونو بگید

😔

هیچی نگفت تا شب که بابام اومد خونه پسره گفت بابات چی گفت گفتم گفته صد در صد مخالفه 

دیگه شروع کرد پشتمو خالی کردی عوضی 

ازت بدم میاد متنفرم 

خودشم میدونست سر قضیه دختر قبلی کلی مشکل دارم اما همیشه تردید داشتم میخواستم بابامم ببینتش 

ولی عاشقش هستم کلی سختی کشیدم تو ۱سال و نیم علاقه 

بهم گفت فکر میکردم تو با بقیه فرق داری

ولی دیدم بی شرف تر از اونایی ؛ چرا یه سال و نیم وقتمو گرفتی 

،بخدا خودش اصرار داشت و با اصرارش منو عاشق خودش کرد ، جوری که مادرم دچار بیماری اعصاب و تپش قلب و معده درد شد، خواستگار نمیخواستم راه بدم منم چون همیشه حرف گوش کن بودم خانوادم شوکه شده بودن بابام داشت خفم میکرد😭

البته بیچاره بعدش کلی گریه کرد😔 بابام دیگه نزاشت برم س  کار که جدایی بیافته اونم چه کاری واسه یه دختر عالی حقوق ۶ تومن 😭

چون میخواستم توجیهش کنم و کلا دوست ندارم کسی از دستم ناراحت باشه ، بهش پیام دادم اینجور ی نیست پشتت و خالی نکردم ، غیرتم نزاشت بابام بره از دختر قبلی تحقیق کنه 😭

من دوست دارم فقط برا خودم میبودی

و از این حرفا

که دیگه بهم گفت مزاحمم نشو عوضی 😔

تو رو هم مثل قبلی فراموش کردم !!!

بهم گفته بود قبلیو مادرش براش انتخاب کرده بود

ینی با این حرفش گفته اون دختر رو هم دوست داشته ؟،؟؟😭

ینی بهم دروغ میگفت اونو مادرم انتخاب کرده سنتی رفتیم جلو😔

من نامردی کردم؟؟؟؟ راستشو بگید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین حالا جدا شده گناه که نکرده ولیییییی چون دختره فامیله مطمعن باش بعدا همین میشه بزرگترین مشکل ..خب اگه سنت زیاد نیس صبر کن مورد بهتر ..

درخواست دوستی ندید چون قبول نمیکنم..حتی شما دوست عزیز!!!!!!

عکس از جلسه پدر و اون پسره پلیز

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

حس عذاب وجدان و احساس گناهت چیه؟

چرا تکلیفت با خودت معلوم نیست هم دوسش داری هم نداری !

مگه قبل اینکه وارد رابطه بشی یا مدتی بعدش متوجه نشدی که طرف یه عقد ناموفق داشته؟

صفحه ی ما را در اینستاگرام‌دنبال کنید😊https://www.instagram.com/p/B3T2YM8ndox/?igshid=ys0qmt8ogw6u

به نظر منم حق با پدرت هست. از اين زاويه نگاه كن كه اگه اينقدر گوش به حرف مادرشه كه به زور زنش دادن خب تو هم باهاش مشكل ميخوري، اگه دروغ ميگه بازم مشكل سازه. اون خانم هم تو فاميله تا اخر عمر چشم تو چشم ميشدي. ضمنا ايشون بي ادب و بي فرهنگه.

به نظر من با پدرت صحبت كن قول بده كه رابطه اي در كار نيست و برو سركار. مشاوره هم برو فراموشش كن