2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 93 پست
😂😅 من تو این سایت این چند روز واقعا زندگی کردم وواقعا خیلی چیزا یاد گرفتم حالا ترسم اینه که ا ...

😂😂😂

سعی کنید چند بار هم که شده با خانوادتون برید خونشون تو موقعیت ببینید(البته بعضی خانواده ها بد میدونن)

دیگه پسر از مادر الگوبرداری میکنه ببینید چطوریه

😂😅 من تو این سایت این چند روز واقعا زندگی کردم وواقعا خیلی چیزا یاد گرفتم حالا ترسم اینه که ا ...

تا‌کید کن که از دروغ بدت میاد. از ظاهرشم مشخص میشه و قبل عقد چند باری باهاش برو بیرون. ادمای شلخته خودشونو توی رستوران نشون میدن😂

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جیغ دادا بیدادکن  من میشینم میزنم رو رون پاهام و میگم ای خدا مگه من کوزت هستم ای خدا خسته شدم ح ...

من یکم داد میزنم که پاشو جمع کن اقا ناراحت میشه که چرا صداتو میبری بالا و بدتر میکنه

ام دی اف شغلش

وا تو خواهر من نیستی😂😂😂😂😂😂

چرا چیزای که میگی همش شبیه دامادمونه😂😂😂😂😂

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
شاید فکر کنید الان سوالم طعنه طوره ولی من در آستانه ی ازدواجم سوالم کاملا جدیه یعنی تو خاستگاری ...

بلههه 

خیلی مهمه 

برادر همسر من آب هم می خواد باید براش بیارن 

نظافتش هم در حد شوهر استارتر 

میاد خونه ما ،بعد رفتنش همسرم از دستشویی تا مبلی که نشسته رو ضدعفونی می کنه

همسرش یک سال تلاش کرد الان ولش کرده 

ناخونا و ریش بلند 🤢

اخه یه چیزایی هست اصلا به فکره ادم نمیاد مثل همین بهداشت اینا بدیهیات نیست عایا😐

اره ولی وقتی سنتی ازدواج میکنی نمیدونی طرفت چجور ادمیه باید ریز به ریز بپرسی 😂 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ