دل_آرا74 مدیر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 205 عنوان شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 93 پست وای بچه ها ما یکساله عروسی کردیم شوهرم خیلی شلختس هرروز هم داره بدتر میشه ناخوناشو حتما باید بگم تا کوتاه کنه جوراب نمیپوشه پاهاش همش سیاهه احساس میکنم کل فرش خونه کثیفه دستشویی میره پاشو میزاره رو دمپایی کامل نمیپوشه هردریو باز میکنه دیگه باز میمونه تخمه میوه شکلات میخوره تمام میریزه زمین احساس میکنم باید براش زیرانداز بندازم ازاین به بعد یه اخلاق بدشم اینه مدام ببخشید کرم میریزه بهم واسه خنده خودش چیکار کنم باهاش واقعا خسته شدم 1399/02/25 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_meteo_sh عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 3063 😂😅 من تو این سایت این چند روز واقعا زندگی کردم وواقعا خیلی چیزا یاد گرفتم حالا ترسم اینه که ا ... 😂😂😂سعی کنید چند بار هم که شده با خانوادتون برید خونشون تو موقعیت ببینید(البته بعضی خانواده ها بد میدونن)دیگه پسر از مادر الگوبرداری میکنه ببینید چطوریه
دلنواز72 عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 3763 😂😅 من تو این سایت این چند روز واقعا زندگی کردم وواقعا خیلی چیزا یاد گرفتم حالا ترسم اینه که ا ... تاکید کن که از دروغ بدت میاد. از ظاهرشم مشخص میشه و قبل عقد چند باری باهاش برو بیرون. ادمای شلخته خودشونو توی رستوران نشون میدن😂 شدن... ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
دل_آرا74 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 205 چجوری با همچین ادمی زندگی میکنی شغلش چیه ام دی اف شغلش
دل_آرا74 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 205 جیغ دادا بیدادکن من میشینم میزنم رو رون پاهام و میگم ای خدا مگه من کوزت هستم ای خدا خسته شدم ح ... من یکم داد میزنم که پاشو جمع کن اقا ناراحت میشه که چرا صداتو میبری بالا و بدتر میکنه
pechii عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 ام دی اف شغلش وا تو خواهر من نیستی😂😂😂😂😂😂چرا چیزای که میگی همش شبیه دامادمونه😂😂😂😂😂 اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
fmmh عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 13785 ام دی اف شغلش حالا استاتر میگم وسط شلختگی شوهرت ببین متری چنده ام دی اف؟ برام مهمه
rad_mahhaaa عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 563 هرچی هرچییییی که برات مهمه رو بگو. اصلا نذار بمونه چیزی. اخه یه چیزایی هست اصلا به فکره ادم نمیادمثل همین بهداشتاینا بدیهیات نیست عایا😐
arosedarya عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1627 ام دی اف شغلش بیرونم میرین تو لباس پوشیدنم شلخته س ⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R
rad_mahhaaa عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 563 تاکید کن که از دروغ بدت میاد. از ظاهرشم مشخص میشه و قبل عقد چند باری باهاش برو بیرون. ادمای شلخته خ ... 😂😂😂ممنونممممممممم
rad_mahhaaa عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 563 بنظرم هرچیزی ک برات مهمه رو بپرس. من اگه میدونستم تو خونواده همسرم مرد سالاریه... هرگز باهاش ازدواج ... مرد سالاری یعنی چطورین؟؟؟؟؟
هاجربانووووو عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 22804 ام دی اف شغلش ام دی اف کارا و نجارها که با میلی متر سروکار دارن که خیلی مرتب هستن؟
کلمه۲ عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 3589 شاید فکر کنید الان سوالم طعنه طوره ولی من در آستانه ی ازدواجم سوالم کاملا جدیه یعنی تو خاستگاری ... بلههه خیلی مهمه برادر همسر من آب هم می خواد باید براش بیارن نظافتش هم در حد شوهر استارتر میاد خونه ما ،بعد رفتنش همسرم از دستشویی تا مبلی که نشسته رو ضدعفونی می کنههمسرش یک سال تلاش کرد الان ولش کرده ناخونا و ریش بلند 🤢
آیرین۱۳۹۷ عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 11551 شوهر منم بی نظمه تو کرونایی از دستش افسردگی گرفتم رعایت نمیکنه اصلا... بهتر از وسواسی بودنه ولی
rad_mahhaaa عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 563 بلههه خیلی مهمه برادر همسر من آب هم می خواد باید براش بیارن نظافتش هم در حد شوه ... 🤢🤢🤢🤢یا خدایه غصه به غصه هام اضافه شد😭😭
دلنواز72 عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 3763 اخه یه چیزایی هست اصلا به فکره ادم نمیاد مثل همین بهداشت اینا بدیهیات نیست عایا😐 اره ولی وقتی سنتی ازدواج میکنی نمیدونی طرفت چجور ادمیه باید ریز به ریز بپرسی 😂 شدن... ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ