2777
2789
عنوان

شوهرم

1611 بازدید | 93 پست

وای بچه ها ما یکساله عروسی کردیم شوهرم خیلی شلختس هرروز هم داره بدتر میشه ناخوناشو حتما باید بگم تا کوتاه کنه جوراب نمیپوشه پاهاش همش سیاهه احساس میکنم کل فرش خونه کثیفه دستشویی میره پاشو میزاره رو دمپایی کامل نمیپوشه هردریو باز میکنه دیگه باز میمونه تخمه میوه شکلات میخوره تمام میریزه زمین احساس میکنم باید براش زیرانداز بندازم ازاین به بعد یه اخلاق بدشم اینه مدام ببخشید کرم میریزه بهم واسه خنده خودش چیکار کنم باهاش واقعا خسته شدم

مامانش یادش نداده😐

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست به سیاه و سفید نزن بگو ریختی خودت جمع کن وگرنه تو همین کثافت خونه زندگی کن ،ببخشیدا البته😐

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

خخخخ

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤