2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من وسواسه 

همش بهم گیر میده😭

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

مامانش یادش نداده😐

واقعا راست گفتی. پسرم الان دو سالشه. تا حالا نشده پوست شکلات یا بیسکوییت که میدم دستش رو زمین بندازه.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

نگران نباش خوشکلم شوهرم منم شلخته بود ولی اینطوری ن ها دمپای اینا نپوشه میکشمش فقط لباساشو مینداخت اینور اونور چندبار دعواش کردم الان مث ی دختر برام کارمیکنه یادش بده درست میشه

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰
کم کم یاد میگیره خدا دلش براش سوخته زن تمییزی گیرش انداخته

بخدا خسته شدم ۵۰متره خونه همش اما همش جارو و مرتب کردن کمد لباسو کفش و تمیز کردن اینه و دستشوییو حمام یه هندونه میخوره همه جا شیره ای میشه