2777
2789
عنوان

سه تا فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 147 پست
والا منم یدونه دارم توش موندم، اتفاقا گاهی فکر میکنم اینایی که بیشتر دارن راحتترن، والا بخدا . از ص ...

بابا اینای که اجیل موز نخوردن هم به خدا بزرگ شدن دانشگاه رفتن موفق سدن مال شما یدونه کل هوش وحواستون پیش اونه یکی دیگه بیار راحت میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی دارم موندم توش ولی دوتا دوست دارم داشته باشم ولی چون زندگیم روبه راه نیست و معلوم نیست کی این زندگی از هم بپاشه دوست ندارم یکی دیگه بیارم و مثل این یکی بندازمش توجهنم

من اگه پولدار باشم دلگ میخواد چهار تا داشته باشم یا کلا چهار تا دختر،یا دوتا پسر دوتا دختر.اما اگه پولدار نباشیم بچه یدونش هم زیاد.

گاهی اوقات کسی که فکر نمی‌کنی، کاری رو انجام میده که هیچ‌کس نمی‌تونه.
مطمعنم به اندازه من فکر نمیکنی، اصلا هر کی منو میبینه میگه خودتو سر این بچه له کردی، از صبح تا شب بر ...

خداحفطش کنه برات.

منم تهیه کردن اجیل و تنقلات  و میوه و آبمیوه و میانوعده و غذایی که دوست داشته باشن و ورزش و بازی باهاشون و حمام روزانه شون و تعویص لباسهاشونو  خوابوندشون به موقع و ...دیگه شده شغل رسمیم.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
بابا اینای که اجیل موز نخوردن هم به خدا بزرگ شدن دانشگاه رفتن موفق سدن مال شما یدونه کل هوش وحواستون ...

والا ما اجیل و موز درست حسابی نخوردیم با اونا که خوردن چه فرقی کرده

دقیقا همینه یکی اولیم ۵ سال تنها بود یه بچه لوس و مغرور و بدغذا .دومی اومد این خیلی بهتره حتی رو اول ...

عزیطم انشاللخ سالم باشه گلم. واقعا بچه منم خیلی اذیت میکنه، بخدا باباش میشینه ته مونده غذاهاشو میخوره میگه یاسی خدایی چه خوشمزه براش درست کردی اما دخترم کلا ۲ تا قاشق میخوره دیگه لب نمیزنه. دو سالشه ۹ کیلو نیمه. بخدا بزرگترین فکر زندگیم وزن این دختره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

همه ۴تا۳تابچه دارن 

حالاکافیه یه بدبخت تاپیک بزنه بچه سومم ناخواسته باردارشدم و...همه به توپ میبندنش ولی اینجامیبینم همه بچه زیاددارن ماشالاخداحفظشون کنه 

منم یه دونه دختر۹ماهه دارم دوست دارم ۳باشن دعاکنین استخدام شوهرم جوربشه نی نی بیارم باز💓💗

عزیزم بنظرم پولدارن که میتونن از پسش بربیان.چون هربچه درآینده ینی یه کامپیوتر،یه گوشی،بهترین شرایط و ...

نه همیشه هم اینطور نیست. دو تا از دوستای من ۳ تا بچه دارن. هر دو هم از نظر مالی در حد متوسط هستن اما خدا رو شکر خیلی با ایمانن و امیدشون به خداست. 

البته همراهی همسر خیلی مهمه....اگه قرار باشه همه بار روی دوش خودت باشه از پا در میای....

واقعا خیلی زجر کشیدم حتی الان هم  

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن