2777
2789
عنوان

سه تا فرزند

1736 بازدید | 147 پست

کیا دارن؟ و اینکه واقعا با چه انگیز ه ی باردار شدین از پسشون برمیاین؟ خودم یه دونه دارم واقعا مونوم بقیه چطور کنار میان با شرایط زندگی

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام سه تا بیارم🙈🙈🙈

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

والا منم یدونه دارم توش موندم، اتفاقا گاهی فکر میکنم اینایی که بیشتر دارن راحتترن، والا بخدا .

از صبح تا شب دارم دنبالش میدوم که اینو بخور، اونو بخر، به شوهرم میگم وای فلان چیش تموم شده برو بخر، اجیل اینو بیشتر دوس داره، عاشق موزه موز بخر. یعنی فکر کنم آدم سه تا داشته باشه دیگه به ای چیا حتی فکرم نمیکنه...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

فکر کنم اولیش ومهم ترینش اینکه حوصله وعشق به بچه دارن 

دومیش شاید پولشو دارن 

وسومیم میتونه این باشه که بچه ها ناخواسته بودن :|

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
والا منم یدونه دارم توش موندم، اتفاقا گاهی فکر میکنم اینایی که بیشتر دارن راحتترن، والا بخدا . از ص ...

من دارم و خیلی هم به این چیزهاشون فک میکنم😊

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

من عاشق فرزند زیادم چهار تا حتی 

ولی تو این کشور با این اوضاع یدونه هم زیادیه چه برسه به سه تا 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
من چون فرزند دوم برام خیلی راحتر از اولی بود لذا حدس میزنم فرزند سوم از دومی راحتره . من سر اولی جون ...

این و همه میگن که دومی راحتتره من فعلا تجربه شو نکردم

چرا که نه بیشتر که باشن اونم فاصله سنی کم هم تربیتشون راحتتر میشه و هم خودم وقت میکنم به خودم و همس ...

چه خوب، الان چند تا دارین؟