2777
2789
عنوان

سه تا فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 147 پست
شیر خشکم براش خریدم از اپتامیلو اینا که چاق میکنه، اصلا لب نزد، میگم خیلی بد اداست. نگا همه چی میخور ...

چیزای دیگه این که مغز های بدون نمک و با هم اسیاب کن با سویا بریز تو شیر بخوره خیلی رو وزن مهمه 

قلم بگیر بذار ۱۰ساعت بپزه بعد هر سوپ و اشی که میپزی بریز براش هم مقوی هم وزنش و میبره بالا

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !
منو خواهرم دوقلوییم هر دو هم متاهل ایم  خواهرمدوتا پسر داره منم سه دو پسر و یه دختر دارم  ...

همه بهم همینو میگن. اصلا خاهرتو تعریف کردی یاد خودم افتادم. اون روز بچه جاریم به دخترم زور میگفت، منم عصبانی شدم با جاریم یه ساعت جرو بحث داشتم که بچتو ادب کن وگرنه جامعه ادبش میکنه، 😆😆😆😗😗

یعنی عین خاهر شما. چه کنم بخدا.مشاورم حرف شما رو زد باید پا رو دلم بزارم بی تفاوت بشم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشاسته تو اب حل کن بریز تو سوب واقعا چاق میکنه  من الان یه پسر ۲/۵سال دارم خیلی بد غذاس خیلی ج ...

باشه مرسی، سعی میکنم از امروز تغییر کنم . مرسی ❤

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

چیزای دیگه این که مغز های بدون نمک و با هم اسیاب کن با سویا بریز تو شیر بخوره خیلی رو وزن مهمه  ...

باورت میشه باباش میره کیلویی قلم گوسفندی میخره برا غذاهاش قلم همیشه دارم. تازه میگه قلم گاوی خوب نیست میره گکسفندی میخره کیلویی ۵۰ تومن. والا به هرکی میگیم شاخ در میاره که ما پول قلمم اینجوری میدیم 

باشه مرسی، سعی میکنم از امروز تغییر کنم . مرسی ❤

سعی کن چون رو بچه من کار ساز بود دیروز اومد ازم نون خیار گوجه خواست خورد کردم همرو خورد چون نهار صداش نکردم گرسنه بود 

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !
عوارض نداره؟ ممنون که گفتی حالا برم داروخونه هم با دکتر مشورت کنم اخه اونوقتا که راسیپ میدادم دکتر د ...

ببولدکترمیگفت رشد بچه تو این سن خیلی مهم تر از یکم عوارض داروعه 

چون رشد نکنن بزرگتر بشن دیگ نمیشه باا این چیزا چاقشون کرد

و ی چیزی بگم اگر قدش خوبه زیاد حرص نخور

و اینک ویتاریکس پیداا نمیشه اصلل دکتر از ی داروخونه خاص میداد ب من

ببولدکترمیگفت رشد بچه تو این سن خیلی مهم تر از یکم عوارض داروعه  چون رشد نکنن بزرگتر بشن دیگ ن ...

خداروشکر قدو دور سرش نرماله فقط وزنش کمه. چشم ممنون حتما میگردم پیدا کنم

راستشو بخواین منم مثل شما فکر میکردم. شاید برای همینم تا الان ازدواج نکردم اما صادقانه بگم الان به ا ...

درسته عزیزم.ولی خودش میتونه خرج مدرسه وهمه چیزشو دربیاره؟باید امکانات باشه که بتونه پیشرفت کنه دیگه

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
درسته عزیزم.ولی خودش میتونه خرج مدرسه وهمه چیزشو دربیاره؟باید امکانات باشه که بتونه پیشرفت کنه دیگه

دیگه در حد خرج مدرسه ی دولتی دارن. میدونین من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که از نظر مالی متوسط بودیم اما چون عشق و محبت تو زندگیمون نبود به هیچ جا نرسیدیم. من یقین دارم با عشق و تلاش میشه از زندگی لذت برد، حتی تو شرایط بد مالی.

دیگه در حد خرج مدرسه ی دولتی دارن. میدونین من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که از نظر مالی متوسط بودیم ...

درسته،ولی با یکی یا نهایتا دوتا بچه.

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
خداروشکر قدو دور سرش نرماله فقط وزنش کمه. چشم ممنون حتما میگردم پیدا کنم

همینا مهمه الکی حرص نخور من ک دیگ ندادم زوری تپلش کنم بزرگ شه چاق شه خودمو نمیبخشم اچمخصوصا دختر چاق چیه اخه مهم اینع سالمن