2777
2789
عنوان

سه تا فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 147 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر بچه ات فهمیده روش حساسی برا همین از در لج ولجبازی وارد شده توجه زیادی لوسش کرده بچه های قدیم ...

دقیقا نظر منم اینه نباید سخت گیر و حساس باشیم . اشتباهی فک کنم ریپ کردی اون خانوم یآسمنم

.👦🏻❤👦🏼 .🌕🌑.
بببین من دو دوره ویتاریکس ک خارجیه دادم دوره سوم دکتربرای تاثیر خیلی بیشتر راسیپ داد ولی روز اول دا ...

عوارض نداره؟ ممنون که گفتی حالا برم داروخونه هم با دکتر مشورت کنم اخه اونوقتا که راسیپ میدادم دکتر داروساز خیلی مخالف بود میگفت رو معزش تاثیر میزاره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

به نظر بچه ات فهمیده روش حساسی برا همین از در لج ولجبازی وارد شده توجه زیادی لوسش کرده بچه های قدیم ...

آره مشاورم بهپ گفت اما نمیدونم دلم نمیاد یه لحظه ولش کنم خیلی طریفه 😔😔😔

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

پس پسر داییمو چی میگی ۵ سالشه ۲۰ کیلوعه بد غذاعه ، بیتربیته و بد عادتش دادن فقط خوراکی میخوره و  ...

مرسی دوست خوبم‌ اخه شبی خیلی دلم شکسته بود از دستش ...

شما هم موفق باشی ❤❤❤

پس خودتم دنده هات میخواره خخخخ خوشت میاد اذیت بشی

آخه میبینم خیلی ریزست زیر چشش زده بیرون پوستش خیلی سفیده بنظر بی جون میاد دلم میسوزه وقتی نگاش میکنم... جیگرم اتیش میگیره 

آخه میبینم خیلی ریزست زیر چشش زده بیرون پوستش خیلی سفیده بنظر بی جون میاد دلم میسوزه وقتی نگاش میکنم ...

منو خواهرم دوقلوییم هر دو هم متاهل ایم  خواهرمدوتا پسر داره منم سه دو پسر و یه دختر دارم 

خواهرمم هم مث شما خیلی رو بچش حساس ... دقیقا عین تعریفایی که کردین دکتر میبره دکتر بش میگه بچتون مثله شما و پدرش لاغر چاق نمیشه 

همش درحال حرص خوردنه وای بچم نمیخوره وای همیشه مریضه وای بچها نزننش خودشو له کرده برا این دوتا بچهاش...

ولی من نه سفره رو ک گذاشتم میگم نهار بخورین خودمم نمیدم خودشون میخورن اصلا دنبالشون و ظرف بدست نیستم و الان پسرم کلاس سومه تا موقعه ایی که پیش دبستانی بود لاغر مردنی بود الان خیلی وزنش رفته بالا حتی دنبال برنامه ی غذا و ورزشم که وزنش بیاد پایین😥😑

پسر دومم کلاس اوله لاغر ولی اصلانم کار به کار غذاش ندارم خودش میخوره دخترمم که دوسال و سه ماهشه حساس نیستم رو غذاش باورت نمیشه آجیل و تنقلات میارم قایم میکنم تو کابینت و کمد موقعه ایی که خوابم یا خونه نیستم میرن میگردن و میخورن ... 😂😁😂😁😂

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...
منو خواهرم دوقلوییم هر دو هم متاهل ایم  خواهرمدوتا پسر داره منم سه دو پسر و یه دختر دارم  ...

رژیم خاصی رعایت کردین واسه دختر دار شدن؟

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
خب قطعا درآینده به مشکل میخورن.این دوره پول نباشه با دید واین چیزا نمیشه خونه وماشین وهزارتا گرفتاری ...

راستشو بخواین منم مثل شما فکر میکردم. شاید برای همینم تا الان ازدواج نکردم اما صادقانه بگم الان به این نتیجه رسیدم که اشتباه فکر میکردم. بچه که خوب تربیت بشه خودش تلاش میکنه و به همه جا میرسه. 

شیر خشکم براش خریدم از اپتامیلو اینا که چاق میکنه، اصلا لب نزد، میگم خیلی بد اداست. نگا همه چی میخور ...

نشاسته تو اب حل کن بریز تو سوب واقعا چاق میکنه 

من الان یه پسر ۲/۵سال دارم خیلی بد غذاس خیلی جاها بردم البته وزنش نرماله ولی بد غذاس به ندرت چیزی میخوره دکتر اخرین حرفش این بود هر چی اسرار کنی بدتر میشه اصلا اسرار نکن بذار خودش گرسنه بشه بیاد سمت غذا 

و تقریبا جواب داده این کار من اصلا نمیرم دنبالش و این باعث شده خودش میخواد 

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !