خب خود بچه هه که مجسمه نیست خودشم درس میخونه دانشگاه میره و سرکار میره و پول درمیاره قطعا.پدر و مادر ...
عزیزم پدر ومادری که از قشر متوسط ویا قشر ضعیف هستن خرج ومخارج مدرسه ودانشگاه وخوراک وپوشاک وهزارمسئله دیگه قطعا براشون سخت وسنگین هستش.شما احتمالا خودت فعلا بچه نداری که از خرجشون بی خبری.الان بچه ای که تازه میره مدرسه خرجش چندین برابر سنگین میشه.آره خوده بچه باید تلاش کنه،اما اون بچه نمیتونه تو سن کم بره کارگری یا سرکار که خرجشو دربیاره.فقط وفقط میتونه درس بخونه که درس خوندنم ماشالا این دوره زمونه همش پولی شده.باید یکم واقع بینانه به این موضوع نگاه کنیم.
من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
نگران نباش شاید تا یه سنی وزن نگیره شاید بدش بهتر شه بدشم این تنقلاتی که بهش میدی سیری کاذب براش میی ...
اخه این تنقلاتو بهش میان وعده میدم، اصلا تمایلی به خوردن غذا نداره، ناهار دو ساعت در گیرشم بلکه ۴ تا قاشق بخوره، بخدا هر روز بگم از ساعت مثلا ۳ تا ۵ درگیر ناهارشم دروغ نگفتم. اینجوری میست که غداشو تو ۵ دقیقه بخوره بره بازی، هی لقمه رو نگه میداره بعد نیم ساعت قورت میده یهو میبینی ۲ ساعته داری بهش ناهار میدی
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
وقتی داره غذا میخوره تو گوشیت کلیپ شاد کودکانه بزار جلوش بزار ببینه و بخوره یا غذا جامده واسش تزیین ...
این کارم کردم، یه تبلت سوزوند اما بازم ادم نشد. باباش رفت براش یه سری ظرفای کیتی خوشکل خرید ، حتی هممون با هم میشینیم سر سفره که اینم یاد بگیره، اما اصلا. یعنی نمیدونم چرا اینجوریه، حس میکنم تمام تلاشام بی فایده بوده، شاید اگه هیچیم بهش نمیدادم بازم وزنش همین بود اقلا انقدر غصه نمیخوردم
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
غصه نخور ایشالله که بهتر میشه میگم خیلی از بچه ها اینجورین به مرور اوکی میشن.میدونم این چه حرفی ❤
بخدا صورتم لک اورده از فکر این بچه، خرجش جدا که فدا سرش، اداهاش یه ور، مادرم خونمون نمیاد میگه برس به بچت. تو کوچه میرم خانومای محل نصیحتم میکنن، دکتر میبرم میگه الان باید بچت ۱۲ کیبو باشه. بخدا انگار یه اب یخی روم میریزن.
عزیزم سرتو درد اوردم حس کردم احتیاج داشتم با یکی دردودل کنم. اینم وصع منه، شبت بخیر دوستم
بخدا صورتم لک اورده از فکر این بچه، خرجش جدا که فدا سرش، اداهاش یه ور، مادرم خونمون نمیاد میگه برس ب ...
پس پسر داییمو چی میگی ۵ سالشه ۲۰ کیلوعه بد غذاعه ، بیتربیته و بد عادتش دادن فقط خوراکی میخوره و .. البته خصوصیتای مثبتم داره ها فقد فک کردی بچه توان که غذا نمیخورن .نبابا این چه حرفی اتفاقا خوب کاری کردی ادم درد و دل میکنه خالی میشه من تا صبح بیدارم😂 شب تو ام بخیر😘
پس پسر داییمو چی میگی ۵ سالشه ۲۰ کیلوعه بد غذاعه ، بیتربیته و بد عادتش دادن فقط خوراکی میخوره و ...
به نظر بچه ات فهمیده روش حساسی برا همین از در لج ولجبازی وارد شده توجه زیادی لوسش کرده بچه های قدیم پدرو مادرا میزاشتن به حال خودشون بزرگ بشن نه از گشنگی مردن نه قد و وزنشون کم بود خود بچه میگشت یه چیز پیدا میکرد میخورد حرص خوردن نداره بچه گشنه و تشنه بشه خودش میره سمت یه چیز بجوره بخوره فقط سعی کن چیزای خوب دم دستش بزاری که شکمشو با چیزای الکی پر نکنه کم و مفید بخره