2777
2789
عنوان

سه تا فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 147 پست
درنهایت احترام واسه همه امامتاسفانه خیلیابه این چیزایی که گفتی حتی فکرم نمیکنن تازه میگن بچه بااب ده ...

فقط اون قسمت که گفتی سمه 😂😂😂قصد داشتم سومی رو هم بیارم ولی با حرفات پشیمون شدم ،😉

ما کوچیکا خدامون بزرگه❤ اگه میشه یه صلوات مهمونم کنیدعزیزان، برای حاجت روایی 😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کپی دختر منه از دو ماهگش انقدر رسیدم دادم چاق نشد 

انشالله چهار ستون بدنشون سالم باشه.شما تغذیه سالم داشته باش نگاه نکن چاق بشه یا نشه....یا اهمیت نده که بقیه میگن لاغره و فلان.....مهم سلامتیشونه.اگه گفتن بگو مهم اینه سالمه...چاق بشه که چی؟؟؟دنبال راه باشم واسه لاغر شدنش؟؟؟؟

دختر منم همین بو الان ۲۲ماهشه  ۱۱۵۰۰کیلوعه ببین بردمش   دکتر تغذیه اهن داد و شربت ویتار ...

راسیپ دو دوره بهش دادم از ۷ کیلو رسید ۹، اما واقعا میترسم دیگه بهش بدم. میگن رو مغز بچه تاثیر میزاره، نمیدونم بلوغ زود رس میاره، میترسم بهش بدم. قدش خوبه چون منو باباش بلند قدیم. فقط خیلی لاغره، حدقه چشمش زده بیرون، بعد خودشم ظریفه خیلی تو چشمه لاعریش 😔😔😔

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

عزیزم مرسی. نمیگم شما نمیرسید خدایی نکرده، اما شما نمیدونی باید یه روز بیای خونه ما ببینی. بچه بد اد ...

عزیزم پستاتونو خوندم چقد از خودتون تعریف کردید!!!! قطعا مادر چند تا بچه بودن وظایفشون بیشتر از مادر یک بچه بودن هست!!!و اینکه همه چی موز و اجیل نیست مهم تربیت کودکه!خیلی سخت گرفتید بچه داریو!

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
کپی دختر منه از دو ماهگش انقدر رسیدم دادم چاق نشد 

کشتم خودمو بخدا، اصلا اگه میدونستم بچه اینه هیچ وقت نمیووردم خیلی بد غذاست هیچیم نمیخوره آخر باید همه چی بریزم تو سطل آشغال.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

منظورم این بود اونایی که ۳ تا بچه دارن لزوما وضع مالی خوبی ندارن. گاهی فقط دیدشون به زندگی و مسائل م ...

خب قطعا درآینده به مشکل میخورن.این دوره پول نباشه با دید واین چیزا نمیشه خونه وماشین وهزارتا گرفتاری دیگه رو درست کرد.بچه ها نباید پاسوز خودخواهی پدر ومادر بشن

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
بچه من با تربیت هست، انقدر که همه میگن  خداروشکر. چون بچه عاقلیه زود چیزایی که بهش میگمو یاد می ...

پسربزرگ منم همینطوره خیلی ازنظر وزنی کم داره خیلی دکتر بردم وکلی آزمایش گفتن سالمه نسبت به قدپدرش نتیجه گیری دکترها این بود که درسن بلوغ رشد میکنه منم دیگه فعلا بی خیالش شدم درظاهر ولی همیشه این لاغریش رو اعصابمه 

بچه من با تربیت هست، انقدر که همه میگن  خداروشکر. چون بچه عاقلیه زود چیزایی که بهش میگمو یاد می ...

خوب خداروشکر . باید از اول عادتش میدادی به غذا  . ایشاالله بزرگتر شه  پر اشتها تر میشه . خیلی از بچه ها اینجورین شاید بزرگار شه بیشتر میل به غذا داشته باشه 

.👦🏻❤👦🏼 .🌕🌑.
تقریبا اکثر حرفهاتونو خوندم تا حالا شیر خشک دادین بهش از اینایی که بالای ۳سال میدن خیلی تاثیر داره ر ...

شیر خشکم براش خریدم از اپتامیلو اینا که چاق میکنه، اصلا لب نزد، میگم خیلی بد اداست. نگا همه چی میخوره از آش برنج و ... ولی بدبختی اینه ۳ تا قاشق. بقیشو بهش بدی انقدر تو دهنش نگه میداره که آخر پشیمونت میکنه. 

عزیزم اگه بازم راهنمایی داری بهم بگو ممنون ولی نشاسته رو تاحالا تست نکردم، یعنی چجور بریزم تو سوپش ممنون میشم بگی 

اتفاقا من وهمسرم به فکر آینده بچه هامون هستیم من خودم سه تا بچه دارم و ازروزی که بدنیا اومدن براشون ...

دقیقا همینطوره.آدم باید دودوتا چهارتا کنه ببینه میتونه از عهده خرج ومخارج وتمام مشکلات بچه هاش بربیاد یا نه.اونوقت به فکر بچه جدید باشه.

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
اتفاقا من وهمسرم به فکر آینده بچه هامون هستیم من خودم سه تا بچه دارم و ازروزی که بدنیا اومدن براشون ...

این کهروزی با خودش میاره رو من معتقدم بهش...ولی نه اینکه دست رو دست بزاریم تا روزیش بیاد...من به شخصه دیدم که با هر بچه شرایط کاری شوهرم بهتر شد و ارتقاپیدا کرد شکر خدا

خب قطعا درآینده به مشکل میخورن.این دوره پول نباشه با دید واین چیزا نمیشه خونه وماشین وهزارتا گرفتاری ...

خب خود بچه هه که مجسمه نیست خودشم درس میخونه دانشگاه میره و سرکار میره و پول درمیاره قطعا.پدر و مادر هم سرمایه ای که از دستشون برمیاد میتونن براشون بذارن ولی دیگه قرار نیست که پدر مادر تمام آیندشونو بخرن.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

[QUOTE=136282312]دقیقا همینطوره.آدم باید دودوتا چهارتا کنه ببینه میتونه از عهده خرج ومخارج وتمام مشکلات بچه هاش بربیا ...[/QU

دودوتا چهار تا کردیم متاسفانه گرونی اومد محاسباتمون اشتباه شد😕

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
انشالله موفق باشی عزیزم.خواهر منم تا وقتی شهر غریب بود خیلی سختش بود...مخصوصابارداریش.انشالله خدا خی ...

فدایه شما، سلامت باشین 

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن