2777
2789
عنوان

سه تا فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 147 پست
حق دارین...تنها بزرگ کردن یه چیزه....این که قدر زحمتتون رو بدونن یه چیز.... من شخصا شکر خدا تو این ...

من شهر غریبم به دور از خونواده الان هم فقط به خاطره پسرم میخوام دومی و بیارم خیلی تنهاس 

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
خداحفطش کنه برات. منم تهیه کردن اجیل و تنقلات  و میوه و آبمیوه و میانوعده و غذایی که دوست داشت ...

عزیزم مرسی. نمیگم شما نمیرسید خدایی نکرده، اما شما نمیدونی باید یه روز بیای خونه ما ببینی. بچه بد ادا همش باید دنبالش کنی، همه مادرا ابمیوه میگیرن، اما من بدبخت روزی سه بار بگیرم تا یه قاشق بخوره. گوشت هر گوشتی نمیخوره یه مکافاتی داریم. آجیاش یکم سفت باشه تفش میکنه. خیلی اذیتم باهاش بخدا زنای تو کوچه خیابون دیگه میشناسنم بهم نصیحت میکنن میگن درست میشه اما کو...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا باورت نمیشه خرجش به تنهایی معادل خرج خونست، میگم یه چی بخوره قوت بگیره، دو سالشه وزنش رو ۹ و نی ...

تقریبا اکثر حرفهاتونو خوندم تا حالا شیر خشک دادین بهش از اینایی که بالای ۳سال میدن خیلی تاثیر داره رو وزن 

و اینکه برای وزن گیری اگه سوپ و اش میخوره توش نشاسته بریزین خیلی وزن میبره بالا هیچ ضرری ام نداره 

بازم هست یه چیزایی خواستین میگم 

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !
من شهر غریبم به دور از خونواده الان هم فقط به خاطره پسرم میخوام دومی و بیارم خیلی تنهاس 

انشالله موفق باشی عزیزم.خواهر منم تا وقتی شهر غریب بود خیلی سختش بود...مخصوصابارداریش.انشالله خدا خیر رو پیش پات بزاره

بخدا باورت نمیشه خرجش به تنهایی معادل خرج خونست، میگم یه چی بخوره قوت بگیره، دو سالشه وزنش رو ۹ و نی ...

نگران نباش شاید تا یه سنی وزن نگیره شاید بدش بهتر شه بدشم این تنقلاتی که بهش میدی سیری کاذب براش مییاره اوموقع غذاهی اصلی رو که باید بخوره نمیخوره سعی کن غذاهی مقوی بش بدی خودتم خیلی رووزنش حساس شدی بیشتر رو سلامتیش فکر کن نه چاقیش 

آره خب کاش به فکر اون بچه های بیچارم باشن یخورده

اتفاقا من وهمسرم به فکر آینده بچه هامون هستیم من خودم سه تا بچه دارم و ازروزی که بدنیا اومدن براشون سرمایه گزاری کردیم که ده سال بعد دیگه نیازی به‌ما نداشته باشن وبا نظراینایی که میگن بچه خودش روزیش رو باخودش میاره وبزرگ میشه مخالم

هنر که غذا دادن به بچه نیس که مهم اینکه با تربیت باشه

بچه من با تربیت هست، انقدر که همه میگن  خداروشکر. چون بچه عاقلیه زود چیزایی که بهش میگمو یاد میگیره، اما تنها معظل من غذا نخوردنشه همین

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

درنهایت احترام واسه همه امامتاسفانه خیلیابه این چیزایی که گفتی حتی فکرم نمیکنن تازه میگن بچه بااب ده ...

دقیقا مثل من😕ما دوتا بچه ایم ولی همیشه سر اتاق خواب جدا و کتابخونه جدا وهزارتا مسئله دیگه بحث داریم.وقتی فکر میکنم میبینم اگه سه تا یا بیشتر بودیم من واقعا دیوونه میشدم.

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

با احترام به نطرات دوستانی که میگن باید برا بچه ها امکانات در حد۱۰۰درصد داشته باشیم و اتاق جداو...

باید بگم که نطر شخصی من اینه که بدترین ظلم در حق بچه اینه که خواهریا برادر نداشته باشه.و من به شخصه بی فرزندی رو به تک فرزندی ترجیح میدم.

پ.ن :آدم یا باید هیچ بچه نداشته باشه یا دوتا داشته باشه.ولی اگه شرایط مالی بد نباشه سه تاش که عالیه.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...