2777
2789
عنوان

سه تا فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 147 پست
عزیطم انشاللخ سالم باشه گلم. واقعا بچه منم خیلی اذیت میکنه، بخدا باباش میشینه ته مونده غذاهاشو میخور ...

هنر که غذا دادن به بچه نیس که مهم اینکه با تربیت باشه

.👦🏻❤👦🏼 .🌕🌑.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی اوردم عاشق نی نیه میره توخیابون بچهازو میبینه واسشون کلی ذوق میکنه بوسشون میکنه ولی خب من رواولیم کلی اذیت شدم ی ماه بستری بودم اخرشم هفت ماهه بدنیااومد ب دومیش دوسه سال دیگه فکرمیکنم

عزیزم❤جنسیتشون چیه

اولی دختر...دومی و سومی پسر......فاصله سنی شون هم سه سال و نیمه.این یکی رو چند وقت دیگه میرم سونو میفهمم....نمیگم سخت نیست ولی در کنارش شیرینی خودشو داره.مخصوصا تو اوضاع کرونا دوماه تو خونه نگهداشتنشون واقعا سخت بود....غیر از کلاسهای مجازیشون و اینا ها.... ولی ناراحت نیستم....خدا خیلی کمکم میکنه😊

بابا اینای که اجیل موز نخوردن هم به خدا بزرگ شدن دانشگاه رفتن موفق سدن مال شما یدونه کل هوش وحواستون ...

بخدا باورت نمیشه خرجش به تنهایی معادل خرج خونست، میگم یه چی بخوره قوت بگیره، دو سالشه وزنش رو ۹ و نیمه، دکتر میبرم میگه ببین باباش لاغره ژنشون اینه، اما من نمیتونم ببینم بچم لاغره، بخدا هر کاری بگس، حتی سفارش دادم شربت اشتها از خارج براش بیارن، هر کار میکنمچاق نمیشه. که نمیشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

عزیزم بنظرم پولدارن که میتونن از پسش بربیان.چون هربچه درآینده ینی یه کامپیوتر،یه گوشی،بهترین شرایط و ...

درنهایت احترام واسه همه امامتاسفانه خیلیابه این چیزایی که گفتی حتی فکرم نمیکنن تازه میگن بچه بااب دهن خودش بزرگ میشه!!!  شایدباورت نشه امامادوتاهستیم امابخدا ارزومه که یه اتاق شخصی واسه خودم داشته باشم حتی اینجاهم تاپیک زدم وهمه گفتن حق پدرومادرته تواتاق بخوابن توبروتوهال بخواب😐 خواهرمم وسواسه منوراه نمیده اتاقش ... درسته پدرومادرحق دارن اما حق فرزندبدبخت چی میشه . خداییش بچه اونم سوم سمه واسه 80درصدخانواده های ایرانی!!! نکنیدخواهرا بچه سومونیارید

❤💖💛💚
اتفاقا پولدارا  نمیارن من هر کی رو دیدم زیاد بچه داره یا قشر متوسطه یا ضعیف. این چیزایی رو هم ک ...

آره خب کاش به فکر اون بچه های بیچارم باشن یخورده

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
واقعا خیلی زجر کشیدم حتی الان هم  

حق دارین...تنها بزرگ کردن یه چیزه....این که قدر زحمتتون رو بدونن یه چیز....

من شخصا شکر خدا تو این مسئله مشکلی ندارم.هم خودش و هم پدرشوهر و مادرشوهرم که تو یک ساختمونیم بهم خیلی کمکم میکنن.خودشونم تشویقم میکنن که تا ما هستیم و انرژی داریم بیارین ما کمک دستتونیم....خدا حفظشون کنه

درنهایت احترام واسه همه امامتاسفانه خیلیابه این چیزایی که گفتی حتی فکرم نمیکنن تازه میگن بچه بااب ده ...

خیلی از بچه ها با حسرت بزرگ میشن بدون اتاق بدون امکانات ولی من امکانات به خواهر برادر ترجیح میدم چون خواهر برادر هیچ کاری واسه آدم نمیکنن

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد
نه همیشه هم اینطور نیست. دو تا از دوستای من ۳ تا بچه دارن. هر دو هم از نظر مالی در حد متوسط هستن اما ...

😐😐😐چه ربطی داشت عزیزم؟!

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
عزیطم انشاللخ سالم باشه گلم. واقعا بچه منم خیلی اذیت میکنه، بخدا باباش میشینه ته مونده غذاهاشو میخور ...

دختر منم همین بو الان ۲۲ماهشه 

۱۱۵۰۰کیلوعه

ببین بردمش   دکتر تغذیه

اهن داد و شربت ویتاریکس

اشتها اره

از ۹کیلو رسید ب این

اما دیگه ادامه ندادم 

۱۴میبرمت 

ه قدش عالی رشد کرد هم وزن هم خواب بهترین دوران زندگیم بد حتمن ببرش ی دکتر تغذیه یا این شربت ویتاریکس یا راسیپ بخر براش همچین میخوره چاق میشه بیا و ببیند