2777
2789
عنوان

سه تا فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 147 پست

سه تا دارم و چهارمی روهم پنج ماهه باردارم.خودمون چهارتا خواهر و برادریم و خیلی باهم همدلیم خداروشکر. اعتقاد دارم تنها گذاشتن بچه ها به هر دلیلی ظلمه بهشون.شاید کودکی سختی داشته باشن....ولی وقتی بزرگ میشن واقعا به درد هم میخورن و همدل و همراز هم میشن.بالاخره ما همیشه نیستیم....دلشون به خواهر و برادر گرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بنظرم پولدارن که میتونن از پسش بربیان.چون هربچه درآینده ینی یه کامپیوتر،یه گوشی،بهترین شرایط واسه تحصیل،خرج دانشگاه،جهیزیه،خوراک،پوشاک و....همه این چیزا خیلی خیلی خرج داره.قطعا از قشر پولدارن که میتونن همه این شرایطو واسه چندتا بچه فراهم کنن.

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
فکر کنم اولیش ومهم ترینش اینکه حوصله وعشق به بچه دارن  دومیش شاید پولشو دارن  وسومیم میت ...

افرین.

من واقعا عاشق بچه بودم و الان عاشق بچه هامم.

دوتابارداری داشتم سه تا بچه دارم(😂)

هردوتا بارداریمم ناخواسته بودن.

پولشو نداریم ولی حوصله و عشقشو داریم🤗

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

من 3 تا پسر شاه پسر دارم خدایا شکرت 

اولی 19 

دومی 23

سومی ک الا 27 سالمه  7 ماه داره 

راضی هستم ک تونستم تو اوج جونی هر 3 دونه بیارم ک راحت باشم واسه بعد ی وقتایی سخت هست ولی لذت داره بچه چ یدونه چ چتد تا اذیت خودش رو داره بعضی بچه ها یدونه اش واقعا مث ده تا بچه ظلم اذیت میکنه بستگی داره چطوری تربیت بشن 

خودم ک دگ نمیخوام ولی اقام میگه دختری میخوام ولی من تاکیید دارم میگم تمام ....

من سه تا دارم خیلیم راضیم پشت سر هم هستن هم بازی هم هستن نیاز نیست خودم وقت بزارم واسه بازی با بچه ه ...

زنده باشن جنسیت بچه هاتون چیه

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

دو تا دارم یه دختر و یه پسر ولی شیش تا میخوام بچه بیارم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
والا منم یدونه دارم توش موندم، اتفاقا گاهی فکر میکنم اینایی که بیشتر دارن راحتترن، والا بخدا . از ص ...

دقیقا همینه یکی اولیم ۵ سال تنها بود یه بچه لوس و مغرور و بدغذا .دومی اومد این خیلی بهتره حتی رو اولی هم تاثیر مثبت گذاشت .انشالله سومی هم تو راهه تا همه چیز رو ایده آل کنه❤

هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇