2777
2789
عنوان

سه تا فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 147 پست
من دارم و خیلی هم به این چیزهاشون فک میکنم😊

مطمعنم به اندازه من فکر نمیکنی، اصلا هر کی منو میبینه میگه خودتو سر این بچه له کردی، از صبح تا شب براش چند مدل غدا درست میکنم. همه چیزش از من و باباش جداست، گوشتش، جوجه خروس بخر جون بگیره، اجیل درجه یک، میوه، تنقلات . ..

حالا جالبه نمیخوره باید التماسش کنی، از صبح تا شب دو سه بار میبرمش بیرون به هوای گربه ها یه چی بخوره، یعنی همه محلمون فقط منو در حال غذا دادن به دخترم دیدین، فامیل نگم برات. اصلا یه وضعیه ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهارمی هم اینکه ممکنه اصلا فکر نکنن همینجوری عشقی بیارن

اره ناخواسته تقریبا همینه عشقیه دیه 

بعد میان اینجا میگن راه های سقط چیه 

😪😪😪😅

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

من شوهرم عاشق  بچه اس چون اصلا نمیدونه بچه چطور بزرگ میشه پسرم سه سالشه بشدت وابسته خودمه اینقد بهم کمک نکرده منم میگم فقط دومی و میارم و تمومممم واقعا عهد بستم

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

منم ۲دارم سوم روهمسرم راضی نمیشه دلمم خیلی پسرمیخواد میخوام ای وی اف برم همسرم کلا باسومی مخالفه ۳۰درصد راضیش کردم اونم گفته به شرطی اخدابخواهی که بهت بده من نمیذارم ای وی اف ودخالت توکار خداکنی

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

من خودم ۴ تا دوس دارم . البته خوب صبر و حوصله و اعصابشو دارم با اینکه سنم پایینه اما بچه داریو خیلی خوب بلدم . نباید سخت بگیری و حساس باشی بنظرم بچه داری خیلی اسونه منتها ماها خیلی واسه خودمون سختش میکنیم 

.👦🏻❤👦🏼 .🌕🌑.

من سه تا دارم بین اولی و دکمی چهارساله   و دومی با سومی ده سال اختلاف سن دارن     اول گفتم تنها نباشن     بعدش سختی تربیت یکم پشیمونم کرد ولی میگم شاید آینده پشت هم باشن گرچه خودم چهارتا داداش تو شهر دارم  سالی یگ بار میان خونه ام   

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
عزیزم بنظرم پولدارن که میتونن از پسش بربیان.چون هربچه درآینده ینی یه کامپیوتر،یه گوشی،بهترین شرایط و ...

به نظرم بعضیا به اینجور چیزا فکر نمیکنن

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
عزیزم بنظرم پولدارن که میتونن از پسش بربیان.چون هربچه درآینده ینی یه کامپیوتر،یه گوشی،بهترین شرایط و ...

اتفاقا پولدارا  نمیارن من هر کی رو دیدم زیاد بچه داره یا قشر متوسطه یا ضعیف. این چیزایی رو هم ک گفتی نصفشو فاکتور میگیرن

منم دوتا پسر دارم شیربشیرن ینی دارم لحظه شماری میکنم که خدا یا دوباره میبینم روزیو که راحت همه جابرم فلان کنم بهمان کنم ولی شوهرم میگه بچه بیشتر وشیربشیر همه زحماتش یکیه ازآبو گل که دربیان دیگه تمومه منم گفتم من گوه خوردم خوب بچه آوردم آخه نه ویاری داشتم نه حال بدی نه زایمان سختی خیلی راحت بوده براش مزش دراومده ب دهنش

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
افرین. من واقعا عاشق بچه بودم و الان عاشق بچه هامم. دوتابارداری داشتم سه تا بچه دارم(😂) هردوتا ب ...

اره بخدا منم اگر حوصله بچه داشتم میوردم اولاد خیلی دوست دارم 

اما اصلا عشق بچه نیستم متاسفانه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲